Excuses aan Angela de Jong voor ‘dikke reet’

Rick Romijn, de sidekick van Wilfred Genee op Radio Veronica, zegt sorry tegen Angela de Jong voor de ‘dikke reet’-opmerking die hij over haar gemaakt heeft. Dat was gisteren te horen in Veronica Inside. Het ging eerder deze week uitgebreid over Angela in de radiovariant van VI en daarbij maakte Rick een pittige opmerking over de derrière van ’s lands populairste tv-opiniediva. Hij maakte een kwetsende en grievende opmerking over de voluptueuze derrière van Angela.

Onomwonden brieste Rick: “Zij gaat ’s avonds om acht uur op de bank zitten met een zak paprikachips en die dikke reet en dan gaat ze alleen maar tv-programma’s lopen afkraken.

Nu zien de mannen van VI in dat dit eigenlijk niet kan. Zenderbaas en sidekick Niels van Baarlen: “We moeten het nog wel even over Angela de Jong hebben, Rick z’n vriendin. Ik vind wel dat hij minimaal excuus moet maken. Die reet heeft niets met haar werk te maken. Dat doet niets af aan haar kwaliteit.”

Rick: “Het is het totale plaatje hè?

Wilfred: “Nee, daar heeft Niels op zich wel gelijk in. Het zou op zijn plaats zijn nu, dat je voor die ‘dikke reet’ sorry zegt.”

Rick: “Sorry! Klaar nu? Gaan we verder?

Foto: RTL

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen