Excuses aan Angela de Jong voor ‘dikke reet’

Geplaatst op za 19 sep 2020 om 14:00

Rick Romijn, de sidekick van Wilfred Genee op Radio Veronica, zegt sorry tegen Angela de Jong voor de ‘dikke reet’-opmerking die hij over haar gemaakt heeft. Dat was gisteren te horen in Veronica Inside. Het ging eerder deze week uitgebreid over Angela in de radiovariant van VI en daarbij maakte Rick een pittige opmerking over de derrière van ’s lands populairste tv-opiniediva. Hij maakte een kwetsende en grievende opmerking over de voluptueuze derrière van Angela.

Onomwonden brieste Rick: “Zij gaat ’s avonds om acht uur op de bank zitten met een zak paprikachips en die dikke reet en dan gaat ze alleen maar tv-programma’s lopen afkraken.

Nu zien de mannen van VI in dat dit eigenlijk niet kan. Zenderbaas en sidekick Niels van Baarlen: “We moeten het nog wel even over Angela de Jong hebben, Rick z’n vriendin. Ik vind wel dat hij minimaal excuus moet maken. Die reet heeft niets met haar werk te maken. Dat doet niets af aan haar kwaliteit.”

Rick: “Het is het totale plaatje hè?

Wilfred: “Nee, daar heeft Niels op zich wel gelijk in. Het zou op zijn plaats zijn nu, dat je voor die ‘dikke reet’ sorry zegt.”

Rick: “Sorry! Klaar nu? Gaan we verder?

Foto: RTL
70 Reacties op “Excuses aan Angela de Jong voor ‘dikke reet’”


 1. Anna Nas

  VI ging er weer heerlijk overheen gisteren met speeltjes voor Hamsterwang

 2. MolTalk

  Een lachzak als zenderbaas… hoe is het in godsnaam mogelijk??

 3. Rob

  Nu blijft eigenlijk alleen nog de vraag. Heeft angela de jong een dikke reet, ja of nee.

 4. rob

  wat een lul zeg die rick. Totaal ongeschikt voor dit werk. Moet je zo’n loser eens aanpakken. dan jankt die over een jaar nog!!!

 5. azijnzeiker

  En wij denken dat die excuus serieus is, lees die laatste zinnen dan nog maar eens goed over.

 6. Teuntje

  Angelaheeft altijd gelijk

 7. Black Panther

  Angela wordt overal belachelijk gemaakt. Van VI tot Promenade. Ze is nu meer de Herman van deze eeuw geworden. Haar stukjes zijn nu onbedoelde satire. Zij is bloedserieus, wij lachen erom.

 8. AFCA (Asociale Fan Club Ajax)

  Feitelijk klopte het verhaal wel en dat is belangrijk.

 9. Truuske

  En de reet van Hanelore dan?

 10. Barbara

  Tja Angela… de waarheid is hard..

 11. kritisch avro-lid

  Ik wil ook mijn excuses maken aan Angela:

  Het spijt mij oprecht dat je een dikke reet hebt. Duizend maal excuses hiervoor.

 12. Kuis

  Zijn er al mensen met een kleine reet die zichzelf identificeren als mensen met een grote reet?

 13. Luisteraar?

  Letterlijk elke sidekick bij Talpa-radio: ‘hahahHAhahahHAHhahahHAhHA’ *snakt naar adem* ‘hahAHHahahhHahAHAHaha’. Zo volwassen en vooral zo irritant om naar te luisteren. Die sidekicks zijn toch allemaal 40+? My god. Fijn weekend verder, doei.

 14. Humberto Tan

  De reet van Angela, de reet van Angela, de reet van Angela, 3 x te dik!

 15. De dikke reet van Angela de Jong

  Ze wordt er ook dik voor betaald hoor!

 16. Anna Nas

  Humberto Tan
  za 19 sep 2020 om 14:50

  Tekst voor een leuke carnavals hit

 17. M

  Het is maar goed dat jullie mijn reet nooit zien, dan heeft de Jong nog een beschaafd klein kontje.

 18. Ben Zine

  Vraag mij wel af of alle reageerders hierboven weleens de columns van haar lezen of alleen maar reageren om te reageren. Als je de columns van haar leest komt toch wel naar voren dat ze het bij het rechte eind heeft ook al ben je het er niet altijd mee eens. Dat is vaak iets van een WC Eend en een rose bril.

 19. Pullekie

  Beetje respect hoor voor mijn Angela !

 20. 😷Paulus

  😷En ja hoor daar gaan we weer. Nou, ik zou geen excuses aanbieden. Een dikke reet heeft miss piggy🐷nou eenmaal. Aanvullend kan ik rustig vermelden dat zulke dames ook nog een klotsende KUT hebben. Na 10 minuten pompen hoor je niks anders dan geklots🥴,spreek uit ervaring.🙃😎

 21. Vonzipper

  Ik hou van vrouwen met een grote kont.. wie is rick de romijn toch?

 22. Sjors

  Angela de Jong de slanke zeug met de meest sexy meisjeskont ever, …de wonderen zijn de wereld nog niet uit!

 23. Diana

  Rick Romijn een oude vieze vent van bijna 60 moet eens goed in de spiegel kijken.

 24. Diana

  http://radio.nl/790110/radio-538-dj-rick-romijn-veroordeeld-tot-voorwaardelijke-werkstraf

  Uit stukken van de rechtbank blijkt dat de frustratie behoorlijk was opgelopen. Rick Romijn stuurde mailtjes met teksten als “ik weet je altijd te vinden” en “kijk je straks wel goed uit waar je heen gaat. En goed om je heen kijken. Ik gooi van de week even wat post bij je af. je tijd is geweest!”

  Volgens de advocaat van Rick Romijn, die in het echte leven Richard Blokpoel heet, heeft de 538 DJ alleen maar geprobeerd om de ex-partner van zijn huidige vriendin aan te sporen om de alimentatie te betalen

 25. Diana

  Uit stukken van de rechtbank blijkt dat de frustratie behoorlijk was opgelopen. Rick Romijn stuurde mailtjes met teksten als “ik weet je altijd te vinden” en “kijk je straks wel goed uit waar je heen gaat. En goed om je heen kijken. Ik gooi van de week even wat post bij je af. je tijd is geweest!”

  Volgens de advocaat van Rick Romijn, die in het echte leven Richard Blokpoel heet, heeft de 538 DJ alleen maar geprobeerd om de ex-partner van zijn huidige vriendin aan te sporen om de alimentatie te betalen..

  Internet vergeet niets

 26. De Dochter van

  Ik moet mijn excuses maken aan Niels en Rick. Als ik jullie vroeger meer achter de vodden had gezeten op de V.G L.O. hadden jullie nu niet carrière moeten maken als lachzak.

 27. Auguust

  Een excuus is hier op zijn plaats! Iemand afzeiken op zijn of haar uiterlijk is belachelijk. Dit door totaal overbodige strondzakken met een IQ van een pissebed. Onzin uitkramen en hiervoor nog betaald krijgen ook. Belachelijk!

 28. Auguust

  Haar afzeiken op haar uiterlijk toont aan dat ze geen weerwoord hebben op haar overigens terechte feiten. Heb je geen goede tegen argumenten ga je haar maar grof beledigen. Angela ga door je mening te geven over de hoeveelheid bagger op de kwelbuis.

 29. Fatsoen NSBer

  Wanneer gaat de (GoedVerkeerd) Fatsoen NSBer Genee nou eens spijten voor zn afwijkende gedragingen sinds 22 6. Er is echt een verkeerde afslag genomen in het bouwwerkje Genee. T is gewoon een doorgeslagen overloop handlanger. Maar vergeet de Grote rol van Het J. Molletje niet in deze zaak. De Molkleun komt grofgebekt op je af en wil dat er snel een oplossing komt. Dan wordt het toch ff lastig als je als vlieggewicht van 53 jaar je je er doorheen wilt helpen. DAN MAAR DE NSB METHODE.

 30. Apenzaad met gebakken clitoris

  Hoezo excuses ze heeft toch ook gewoon een dikke vette smerige olifantenreet

 31. Ton Beek

  We hebben het hier over het uiterlijk van iemand. Velen vinden dat blijkbaar oké. Dat zijn wellicht diezelfde hypocriete linkse figuren die achter het agressieve deel van die club van black lives matter aanlopen. Raar, want daar gaat het toch ook slechts om (zwart) uiterlijk. Vreemd dat je bij het ene lichamelijk deel discrimineer, bij een ander deel maakt het blijkbaar niet uit. Vreemde wereld.

 32. Henk

  Alleen domme mensen schelden iemand uit voor varken enz.

  Beschaafde mensen hebben meer woorden om hun ongenoegen te uiten.

 33. JoopH

  Er is corona, er is een kamp waar 13000 vluchtelingen verbleven totaal afgebrand….en wij hebben het over de kont van Angela? Beetje zielig, ja toch niet dan?

 34. Freek

  OHHHHHH, Angela, ik vind die dikke reet van je juist zo megaGEILLLLLLL. Ik wil eraan likken en zuigen en die anus van je uitwonen. Wat een geile volle lekkere meid ben je Angela.

 35. Margriet

  Ik mag veronderstellen dat iedereen die commentaar op het uiterlijk van Angela heeft, zelf een gestroomlijnd figuur heeft? Hoe zit het met jullie mannen? uiteraard allemaal een sixpack? Allemaal lijkend op George Clooney? De dames allemaal maatje 38? De mannen die een vrouw hebben, natuurlijk gelijkend op Silvie Meis? Angela zet in haar columns vlijmscherp en op satirische wijze het vreselijke onbenul van de doorsnee Nederlandse tv-programma weer, maar als ik de inhoud van sommige reacties lees, snap ik wel dat zij gewoon te intelligent is voor deze mensen.

 36. Jordao

  ik erger mij dood aan die side kick onnozele lach salvo Rick. Je kunt nu echt merken dat ie uit wanhoop maar dikke reet zegt meer zit toch niet bij hem in zijn brein. Die knakker denk altijd maar alles te kunnen zeggen op de radio maar hij moet maar eens in de spiegel kijken hoe lelijk hij nu is. Wat een Idiote eikel is dat zeg!

 37. Help

  Media=Virus

 38. Ger

  Wat een geweldige opmerkingen worden er gemaakt. Zegt erg veel over jezelf en je opvoeding. Zo ga je niet als je een klein beetje verstand hebt niet reageren. Asociaal mensen doen zoiets.

 39. bert

  iedereen die ik de afgelopen weken hier heb beledigd wil ik bij deze mijn welgemeende excuses aanbieden.
  sorry mensen, ik zat niet lekker in mn vel ,en gebruikte deze laffe manier om er
  uiting aan te geven

 40. azijnzeiker

  En dat zegt Ger met een vol verstand, dat zegt dan weer veel over Ger zelf.

 41. De schaamte voorbij

  @Ger
  za 19 sep 2020 om 18:33

  Groot gelijk, Ger. Jouw conclusie komt nagenoeg overeen met mijn vaststellingen:

  Wat een weerzinwekkende reacties onder dit artikel. Commentaar van nietsnutten, een bevolkingsgroep die valt samen te vatten onder de noemer Klootjesvolk, met hoofdletter K.

  Volgevreten lasteraars, die dankzij het bewezen gebrek aan opvoeding nimmer verder zijn gekomen dan een schermpje, waar deze vuilspuiters – die te vadsig zijn om uit hun nest te kruipen – 24/7 op liggen te turen, dit alles in een amechtige poging hun kinderlijke gebrabbel, over wie of wat dan ook, in erbarmelijk Nederlands toe te lichten.

  Ze huilen mee met de wolven in het bos, omdat ze vanwege een onontwikkeld brein een dermate onoverkomelijke leer- en taalachterstand hebben dat ze verstandsmatig niet in staat zijn de gevolgen van hun verwerpelijke handelen te overzien. Derhalve beseffen ze evenmin dat ze zich tot niet te recycleren afval van de maatschappij hebben verlaagd.

  Chapeau, ze mogen zich vol trots op de borst kloppen. Daarnaast mogen deze proleten MC dankbaar zijn dat hun een podium gegund wordt waar afzeiken en leegkotsen, ongeacht of een reaguursel hout snijdt, te allen tijde geoorloofd is.

  De uitdrukking ‘armoedzaaiers zonder toekomstperspectief’ is hier helemaal op zijn plaats, maar dat beseffen deze patjepeeërs niet om reden dat hun geestesgesteldheid dit niet toelaat.

 42. Chelsey

  Als apen hoger klimmen willen, ziet men gauw hun blote billen! Angela de Jong wil véél meer dan ze kan, daarom is ze zichzelf nu in razendsnel tempo belachelijk aan het maken. En plein public laat ze zien over een te dikke reet met een flink gapend kontgat te beschikken, waar geregeld te veel stank uit komt! Inmiddels is voor velen de stank niet meer te harden, met name binnen het Nederlandse medialandschap. Stoppen met klimmen beste Angela, niet alleen in uw belang, maar dus ook in dat van een goede en gezonde werkomgeving van de medewerkers in de media!

 43. Claire

  Angela doet het uitstekend en dat kunnen die oude bokken niet hebben. Het zijn voornamelijk mannen die onrustig worden van haar. Ze willen geen kritiek van een vrouw, ze willen liever helemaal geen kritiek. Die oude mannen zijn op hun retour en dan gaan ze vreemd en puberaal gedrag vertonen. Ze maken zich belachelijk.
  Angela go for it girl.

 44. Claire

  Angela doet het uitstekend en dat kunnen die oude bokken niet hebben. Het zijn voornamelijk mannen die onrustig worden van haar. Ze willen geen kritiek van een vrouw, ze willen liever helemaal geen kritiek. Die oude mannen zijn op hun retour en dan gaan ze vreemd en puberaal gedrag vertonen. Ze maken zich belachelijk.
  Angela go for it girl.

 45. Garry glamour

  Mocht Angela een dikke reet hebben , ze heeft gelukkig schijt aan iedereen die kritiek op haar heeft .
  Y love herr

 46. Margriet

  Ik lees wat door de berichten en lees regelmatig een perfect voorbeeld van de doorsnee opvatting van de Nederlander; vooral geen ambitie hebben, vooral niet boven het maaiveld uitkomen; dat laten wij niet toe. Ook al kennen wij de persoon in kwestie niet; neersabelen deze mensen! Ook vaak een perfect voorbeeld van Nederlands taalgebruik. Als je niet in staat stellen om op een beschaafde manier je mening te kunnen uiten, schakel je maar over op platvloers taalgebruik. Het liefst zo grof, platvloers en beledigend mogelijk. Wat wil je ook; Nederlanders staan in het buitenland niet voor niets bekend als horkerig, lomp en onbehouwen.

 47. @Chelsey

  @Chelsey
  za 19 sep 2020 om 19:00

  Mamaloe Chelsey, die zich opwerpt als vertegenwoordiger van het Nederlandse medialandschap. Soms is de wens de vader van de gedachte, echter in het geval van Chelsey gaat dit niet op. Zijn/haar onnozele prietpraat slaat als een lul op een drumstel als hij/zij begrijpt wat ik bedoel. Daarom Chelsey, blijf bij je leest. Je niet-onderbouwde geleuter is zo ondoordacht en goedkoop dat ik er stellig van overtuigd ben dat dit de reactie is van een mislukte puber, die nu al ernstige overgangsverschijnselen vertoont.

 48. Grapperhaus

  Gaat die de Jong ook een artikel maken over mijn mooie bruiloft, o ja ik zeg het gewoon recht voor zijn raap. Wie zich niet aan de anderhalve meter kan houden zijn gewoon aso’s. Denk maar aan een bruiloft of andere feesten.

 49. Arie Schoenlepel

  Typische Hilversums excuus… 😂

 50. Albert Verhinderd

  Zou haar best in haar dikke reet willen doen.

 51. Ernestine

  Ben bang dat sommige schrijvers zo een enkeltje GGZ instelling. Isoleer in op slot en sleutel weggooien. Mijn hemel hoe ziek kan een geest zijn!
  Angela blijf alstublieft doorschrijven👍🏻

 52. Oliebol

  @Arie Schoenlepel
  za 19 sep 2020 om 20:22

  Rot op schoenlul. Weet je nog? Die kernachtige furmulering van Eva Jinek aan jouw adres. Daarna was het enkele dagen muisstil aan de kant van Arie Schoenlul.

  Ter herinnering:
  Eva
  za 18 apr 2020 om 20:48
  @schoenlul
  Hoi Arie, domme Hollandse gast. Waarom zit je niet op te letten?
  Ik heb al meer dan honderd keer in allerlei interviews en commentaren benadrukt dat het biertje dat voor mij op tafel staat alcoholarm is. Stop met die ongein, stop met onzin verkondigen.
  Eva.

  @Schoenlepel. Zoveelste herhaling: Schoenlul, blijf bij je leest, ga spitsroeden lopen.

 53. AlexF

  Ach Angela is gewoon een sheet van een meid.

  wel een hele grote scheet

  een berg.

 54. Herman

  Excuses voor de dikke reet van Angela de Jong kan als belediging opgevat worden, dikke reet weet heus wel dat die dik is.

 55. Piet Pannelap

  Hahahahaa heerlijk… dat die Oliesnol telkens reageert op alles en nog wat om die hysterische alcoholiste Eva🍺Jellinek te verdedigen. Hahahaha… Verslik je niet in je 🍺biertje Oliesnolletje…!!

 56. Verschil moet er zijn.

  ‘Ga een eens anders zitten met je dikke reet’, is een bekende uitdrukking waar men meestal geen moeite mee heeft. Kennelijk ligt dan anders als je een bekende vrouw bent met een hele dikke reet.

 57. Grapperhaus

  Mijn volgende feest is op de Dam, dan kan Femke Halsema ook mee genieten, want die heeft ook lak aan alles, afstand houden is er niet bij jullie weten het aso’s zijn dat. en die moeten een hoge boete krijgen. Ik krijg een boete en ik blijf aan.

 58. AlexF

  ach ze is gewoon lief.

  wellicht kan ze reclame maken voor ikea.

  2 zitsbank voor vrouw alleen.

 59. HBaz

  Je kan ook trots zijn op een dikke reet.

 60. GrijzePilion

  Angela is zeker iemand aan wie je excuses moet maken. Niemand is belangrijker dan Angela. Zij is het geweten van Nederland. Zit je aan Angela, dan zit je aan iedereen!!!1eins

 61. Chelsey

  Angela de Jong van dagblad AD is slechts een schim van wat ze ooit geweest is, op zich was ze nu ook al geen hoogvlieger te noemen. Ze heeft te veel op haar geweten en gaat ten onder aan haar eigen succes. Daarbij komt dat DPG/RTL GROUP niet het monopolie op principe en geweten heeft in het Nederlandse Medialandschap! Tip voor rtL-Angela: wie geen zuiver geweten heeft, moet ervoor zorgen dat hij niet aan kritiek wordt blootgesteld!

 62. Arian

  Angela heeft gewoon een aanbiddelijke kont.Die mag wel lekker op mijn schoot zitten hoor.

 63. Vonzipper

  Niks lekkerders dan je wang drukken tegen een grote vrouwenkont

 64. Wilfred Degens

  Kan een vent zich iets lekkerder voorstellen dan na ”t 6 gangendiner bij een knetterende open haard, een dikke Hajenius sigaar met een heerlijke dikke vrouwenreet binnen handbereik, met een glas cognac en Giofanni Di Stefano en Maria Callas op hun best? Hoezo, excuus voor zoiets aantrekkelijk?

 65. Vonzipper

  O man, ik zie het helemaal voor me zulk genot…

 66. Denk

  Angela zegt wat de doorsnee bevolking denkt, dat moet je ook durven, ze is een topper. Kunnen veel mensen voorbeeld aan nemen.

 67. Aambei

  Angela heeft meestal gelijk, maar veel criticasters van haar reageren vaak totaal niet inhoudelijk op haar en komen niet verder dan “hamsterwang” en “dikke reet”… wat een armoe in argumenten.

 68. AlexF

  Angela de Tjongejongejongejonge wat een…

 69. Vonzipper

  Terecht ziek veel Angela fans hier.

 70. Chelsey

  Veel gezonde criticasters hebben gelijk, ze heeft een grote kont gekregen van te veel versnaperingen wegwerken tijdens tv kijken. Wat voor een leven heb je eigenlijk als dat je werk zou zijn? Jaar in jaar uit dagelijks bovengemiddeld verplicht tv kijken om vervolgens subjectief 99% van de programma’s af te gaan zitten kraken in de media? Dat dat invloed is gaan hebben op haar schrijfseltjes in de krant valt niet te ontkennen. Vooral nu ze steeds minder invloed genereert met haar propaganda stukjes in het AD, voor de programma’s van de strategisch samenwerkende DPG/RTL GOUP.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.