GGD laat Martijn Krabbé in kou staan: ‘Hele dag gebeld’

Geplaatst op za 19 sep 2020 om 13:00

De GGD geeft grote sterren van de televisie geen voorkeursbehandeling. Net als gewone mensen heeft Martijn Krabbé een hele dag in de wacht gehangen om een coronatest aan te vragen. Dat vertelde hij gisteren in Jinek. Voor zijn tv-werkzaamheden kan Martijn gebruikmaken van dure, door RTL betaalde commerciële coronatests. “Je krijgt dan natuurlijk een commerciële test. Dan ga je ’s ochtends voor 11.30 uur en dan heb je ’s avonds om 22.00 uur gewoon de uitslag.

Als privépersoon maakt Martijn daar geen gebruik van. “Als je die commerciële test niet hebt – want het is gewoon 150 euro per keer – dan ben je gewoon afhankelijk van de GGD en die is volledig overbelast.”

Zelf probeerde hij laatst ook te bellen met de GGD. “Ik heb laatst geprobeerd om de GGD te bellen, want ik had milde klachten, en ik heb de hele dag geprobeerd te bellen en dat gaat gewoon niet.”

Het is echt armoedig, vindt Martijn. “En als je dan de afspraak hebt van die test, moet je in de meeste gevallen ook nog 48 uur wachten en soms zelfs iets langer. In de tussentijd zit je gewoon binnen.”

Martijn gunt alle mensen een commerciële coronatest. “Als je werkgever het betaalt, dan heb je voor 150 euro die test en dan weet je het gewoon ’s avonds.”

Foto: RTL
39 Reacties op “GGD laat Martijn Krabbé in kou staan: ‘Hele dag gebeld’”


 1. Jantje

  Een grote groep artsen deed gisteren een oproep dat er meer aandacht moet komen voor een gezonde leefstijl en voorkomen van overgewicht omdat dit meer doden eist dan corona. Misschien kan Martijn dat ff lezen. Tjonge wat ziet die der uit en dan heeft de Grime al zijn uiterste best gedaan. Zoiets hoop je toch niet tegen te komen op straat. Maarja, wat wil je na een leven met die Amanda.

 2. ZeerNetteDame

  Een walgelijk mannetje is het. Dat haar, dat opgezwollen alcoholische gnomenhoofd en zijn dwerggroei, al kan hij daar weinig aan doen. Het is de combinatie. Maar goed, hij heeft bekende familieleden en dan hoef je het van je uiterlijk of talent niet te hebben.

 3. AFCA (Asociale Fan Club Ajax)

  smal snorretje op dat hoofd en Martijn begint toch op iemand te lijken uit de jaren 40.

 4. Maikey

  Wat een vreemde reacties hierboven.

 5. C. Janzen ☑️

  Maikey is doofstom. Blind, doof en leest met braille. Martijn Krabbé is horror, net als zijn verslaafde vriendin Wendy, die alleen water ‘eet’. Iedereen weet dit.

 6. Brave hond!

  Grote sterren? Martijn Krabbè?
  Tja, het is maar hoe je het bekijkt……

 7. Gevalletje Obese aan het worden op de foto

  Hij kan woensdag zo bij Angela in het programma

 8. Anna Nas

  Wat een opblaaskop

 9. Corry Jankbal

  Aan de foto te zien heeft hij dit jaar een ander (ernstiger) Chinees virus opgelopen!

 10. Falco Buteo

  Zo op het oog zie ik heel wat onderliggend lijden bij Martijn

 11. Fritz Rauchsturmfarradklauer

  testen tot je een ons weegt. Vooral bij RTL wordt de “angst” uitvergroot en erger gemaakt dan noodzakelijk. lullen daar nergens anders over. Vooral dat Editie NL is een toonbeeld van gecastreerde mannetjes praat.

 12. Lachgas

  Dat onbereikbaar zijn klopt helemaal. Gisteren gebeld. Probeert u het over een half uur nog eens. En zo de dag door.
  Dus niet bihtijds getest, dus geen quarentaine en wie wel getest is blijft 3 fagen binnen?

 13. Kuis

  En dan te bedenken dat zowel die GGD test als de “commerciele test”, dezelfde PCR test zijn die niet klinisch bewijzen dat je, ziek bent van, geinfecteerd bent met, en/of besmettelijk bent voor wat ze noemen… SARS-CoV-2… COVID-19… etc…

 14. Zomaar

  Lachgas heeft ook invloed op het typen, las ik net.

 15. Halfvolle melk

  Soms zegt een foto meer dan woorden …

 16. oma

  @AFCA (Asociale Fan Club Ajax) ik vind hem meer op Muntz lijken die de imitatie deed van die ene Oostenrijker. Alleen de scheiding moet nog naar de andere kant.

 17. Bramderammer

  Fake test voor een fake virus voor een fake bn_ er..

 18. Anna Nas

  Wat een misbruik maken de RTL snollen.

 19. Limonade met een rietje

  Hij heeft echt zo’n PC Hoofd. Rijp voor de PC R test.
  Een limonade test is eigenlijk veel goedkoper. Daarna merk je toch niet van welk bier je zo’n hoofd gekregen hebt. De uitslag kan ook nog limonade positief aangeven.

 20. Leo knots

  Dat het in Nederland slecht geregeld is is waar. Dat Rutte, de Jonge en Grappenhaus deze hoax alleen maar verder opblazen door slechte en halve maatregelen ook waar. Zie alleen niet in waarom iemand van de tv voorrang zou moeten hebben. Dan liever een onderwijser of zo.

 21. MC bezoeker 38

  Kunnen we hem gewoon beoordelen op zijn presentatietalent? Ik vind het toch altijd erg armoedig om over iemand zijn uiterlijk te oordelen.

 22. Puber

  @Leo kots aka Leo knots
  za 19 sep 2020 om 16:29

  Nee, jij dan. Jij bent niet eens in staat Grapperhaus en onderwijzer correct te schrijven, klaploper die je bent.

 23. Pettie Fart

  Ik vind Martijn een leuke vent, en oprecht meelevend altijd. Alleen is hij wel behoorlijk pafferig aan het worden. Dat staat hem niet.
  Zijn nieuwe vrouw moet hem beter verzorgen, dat wil zeggen; gezonder koken en hem aan het bewegen zetten. En naar de kapper sturen, dit kan zo echt niet.

 24. Curryworst

  Wat is Martijn dik geworden, hij lijkt wel een beetje op mijn worst. Die wordt ook met de jaren dikker en sappiger.

 25. Flits Bom

  Volgens mij lurkt hij teveel helium.

 26. Help

  Lachwekkend:
  Media=Virus
  Kritiek is verboden. Een andere mening ?
  Kijk eens Jensen (Youtube) van gisteren.

 27. Angela de Jong

  Je mag toch verwachten dat iemand die regelmatig op tv komt zich beter zou moeten verzorgen. Dit kan echt niet meer. Dat is ook voor jou van toepassing Johny de Mol.

 28. Leo knots

  @puper
  Ben je het ergens niet mee eens gelijk gaan schelden. Gloof jij lekker in die hoax is je goed recht. Onderwijzer Grapperhaus. Nu blij? Lekker slapen dan. Wel je mondkapje goed opdoen. Kusje

 29. Bastiaan

  logisch toch dat ze geen voorkeursbehandeling krijgen, wat een onzin… Wie denken ze wel niet dat ze zijn….

 30. kritisch avro-lid

  Vetklep Krabbe, laat eens zien wat je echt kan? Je kan niet acteren (zoals je vader) en je kan niet schilderen ( zoals je broer en vader) . Een beetje vlot babbelen kan je wel maar dat kan een auto verkoper ook. Rot lekker op met je gebrek aan talent.

 31. Mike

  Je ben wel gek als je een wattenstaaf diep in je neus laat duwen.

  Men besef niet hoe gevaarlijk dat is.

 32. Marry Hens

  Wat een schokkend nieuws voor Martijn. Gisteren werd ook nog eens bekend dat hij steeds meer op die malle vader van hem gaat lijken. Zoveel rampspoed wens je niemand toe. Sterkte!

 33. Bromsnor

  Volgens mij staat Martijn op springen.

 34. Marco

  het is net een plofkip die Martijn Krabbe

 35. Roelof

  En de teststraten zijn allemaal leeg! Iets klopt hier niet. Let er maar eens op…

 36. Pierre Cul

  Hij lijkt steeds meer op Willem Alexander. Zijn vader speelde ooit een verre voorvader van Alex.

 37. Piemolsmurf

  Martijn moet eens wat minder hondebrokken eten .

 38. Jurgen

  Wat is Puber? Een geslachtsziekte ofzo?

 39. critikast

  De mislukkeling van de familie Krabbé. Zijn vader geeft het goede voorbeeld aan zijn kinderen: niet zeuren, gewoon keihard werken en niet de BN-er uithangen !

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.