Britt Dekker: ‘Onprettig dat Wilfred mond voorbijpraat’

Britt Dekker vindt het niet fijn dat Wilfred Genee op de radio heeft verklapt dat ze gesprekken voert met Talpa Network. Ze heeft het namelijk ook nog steeds erg naar haar zin bij haar baas AvroTros. Dat heeft ze laten weten aan RTL Boulevard. Wilfred heeft in zijn radioshow geroepen dat Britt deze week in gesprek gaat met Talpa. Daar deed ze het afgelopen anderhalf jaar ook al enkele projecten voor, in ruil voor een verschrikkelijk duur paard dat ze sindsdien in bruikleen heeft gekregen.

Aangezien dat paard echt een droom van haar was, vond de AvroTros haar commerciële schnabbel prima. Maar nu is Britt dus wéér aan het praten met Talpa: ditmaal niet voor een paard, maar voor een lucratieve vergoeding.

Wilfred riep op de radio: “Met een beetje mazzel komt ze deze kant op deze week en dan gaat het gebeuren, hè? Nee, ik geloof niet meer voor een pony. Het gaat nu wel om harde knaken.

Kennelijk wist de AvroTros hier niets van, want Britt is niet zo blij. Zij laat weten: “Ik heb een aanbieding gehad van Talpa omdat mijn contract bij George afloopt, maar er is niks getekend en ik ben zeer blij bij AvroTros. Dus dit is zeer onplezierig en onprettig dat Wilfred dit soort dingen roept zonder te overleggen.”

Band

Britt zat dinsdag nog in de show bij Wilfred, één dag nadat hij zijn uitspraken deed. Die uitspraken zijn gisteren echter pas opgepikt door deze site.

Dinsdag was Britt nog lovend tegen Wilfred: “Ik vond het ook heel prettig met jou. Ik kan gewoon eerlijk zijn en je bent geestelijk onafhankelijk en daar hou ik heel erg van. Dat is heel erg ver te zoeken in ons vak, want we zijn toch allemaal een beetje bang voor de bazen, maar zo eng zijn die helemaal niet.”

De twee hebben elkaar goed leren kennen tijdens de opnames van Schapendrijven with the Stars. “Na dat schapenleren hebben we een soort band gecreëerd.”

Foto: SBS

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen