Famke Louise overtreft pr-blunder Anna Nooshin

Insta-snob Anna Nooshin mag in haar handjes knijpen. Dankzij Famke Louise’s debacle bij Jinek, staat ze niet langer op één in het jaaroverzicht van gênante mediamomenten met influencerdames. Toch is haar pr-blunder voor de camera van Telegraaf TV nog niet vergeten: toen het gisteren in Shownieuws over Famke’s Jinek-optreden ging, werden ook de beelden van Anna er weer bijgehaald. Ze komt er maar niet van af en deze week wordt ze er ook weer naar gevraagd in de Grazia.

De Telegraaf strafte Anna in juli keihard af toen ze voor de camera weigerde om zich te verantwoorden voor het overtreden van de coronaregels: de krant plaatste het ruwe materiaal keihard online. Een verschutting voor Anna.

Dat gênante mediamoment heeft haar imago niet veel goed gedaan. Ook 3FM-dj Mark van der Molen ziet haar een beetje als een Insta-nono. “Had stiekem gehoopt dat Anna Nooshin ook tussen die #ikdoenietmeermee gekkies zou staan met d’r naam, maar helaas“, schreef hij deze week op Twitter.

Anna bitchte daarop terug: “Jammer hè Mark, dit keer even je portie ellende ergens anders vandaan halen.

Gênant

Anna is het wel eens met de kritiek dat haar interview met De Telegraaf vrij gênant was. Ze zegt deze week in Grazia: “Ik heb mijn mindere momentjes gehad in de media. Zonder precies uit te wijden over een bepaald voorval: er gebeurt weleens iets waar van ik later denk: gênant, dat had ik anders moeten aanpakken.

Ik denk dat het heel menselijk is om af en toe op je bek te gaan. Ik ben blij dat ik nog steeds de impulsiviteit heb om domme dingen te doen.

De beelden van toen:

Foto: Telegraaf

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen