Famke Louise overtreft pr-blunder Anna Nooshin

Geplaatst op do 24 sep 2020 om 11:45

Insta-snob Anna Nooshin mag in haar handjes knijpen. Dankzij Famke Louise’s debacle bij Jinek, staat ze niet langer op één in het jaaroverzicht van gênante mediamomenten met influencerdames. Toch is haar pr-blunder voor de camera van Telegraaf TV nog niet vergeten: toen het gisteren in Shownieuws over Famke’s Jinek-optreden ging, werden ook de beelden van Anna er weer bijgehaald. Ze komt er maar niet van af en deze week wordt ze er ook weer naar gevraagd in de Grazia.

De Telegraaf strafte Anna in juli keihard af toen ze voor de camera weigerde om zich te verantwoorden voor het overtreden van de coronaregels: de krant plaatste het ruwe materiaal keihard online. Een verschutting voor Anna.

Dat gênante mediamoment heeft haar imago niet veel goed gedaan. Ook 3FM-dj Mark van der Molen ziet haar een beetje als een Insta-nono. “Had stiekem gehoopt dat Anna Nooshin ook tussen die #ikdoenietmeermee gekkies zou staan met d’r naam, maar helaas“, schreef hij deze week op Twitter.

Anna bitchte daarop terug: “Jammer hè Mark, dit keer even je portie ellende ergens anders vandaan halen.

Gênant

Anna is het wel eens met de kritiek dat haar interview met De Telegraaf vrij gênant was. Ze zegt deze week in Grazia: “Ik heb mijn mindere momentjes gehad in de media. Zonder precies uit te wijden over een bepaald voorval: er gebeurt weleens iets waar van ik later denk: gênant, dat had ik anders moeten aanpakken.

Ik denk dat het heel menselijk is om af en toe op je bek te gaan. Ik ben blij dat ik nog steeds de impulsiviteit heb om domme dingen te doen.

De beelden van toen:

Foto: Telegraaf
17 Reacties op “Famke Louise overtreft pr-blunder Anna Nooshin”


 1. Suckerpunch, de enige en de ekte

  Niet te vergelijken, wasr Fanke Louise oproept tot burgerlijke ongehoorzaamheid (opruiing) was Anna Nooshin gewoon een beetje dom. Fanke kan serieus vervolgd worden voor haar acties, al die andere #ikdoenietmeermee zwakzinnige ook trouwens en ik hoop echt dat het OM verdere stappen onderneemt!

 2. Anita

  Britt Dekker, Anna nog iets, Famke ‘eey, weeeetje’ Louise etc. etc.
  Ons mooie landje is inmiddels diep gezonken.
  O ja, Humberto Tan loopt ook weer te klagen: er zijn geen bruine trainers gebeld, maar de KNVB heeft zomaar een blanke – Koeman – als bondscoach benoemd.
  Het wordt steeds gekker allemaal!

 3. Gerda

  Owww!! Zijn ze daar zo boos om?? We kunnen Koeman wel met wat zwarte vlekken opkalefateren, zijn naam heeft hij al mee…

 4. Teuntje

  Nederland zit vol met idioten er lopen er buiten meer dan in de inrichting

 5. Remi

  #TeamAnna

 6. rollins

  Is er toch iets waar ze goed in is.

 7. Zalmneusje

  Domme dingen doen uit impulsiviteit is dus eigenlijk goed volgens haar, want impulsiviteit is een positieve eigenschap. En zo buigen we onze onnozele domheid gewoon weer om.

 8. Misutoria

  Anna Nooshin maakte überhaupt geen blunder en reageerde zoals men hoort te reageren op die vreselijk nare zogenaamde journalisten.

 9. S.M. Kelders

  Anna Nooshin ook RTL is toch echt dommer.

 10. Silvia de Bourbon Parmaham

  We noemen haar Anna Onzin omdat er geen verstandig woord uitkomt. Het fragment was legendarisch maar legde pijnlijk haar arrogante gedrag bloot. Ik kom haar weleens tegen in de Jordaan echt een poppenkindje. Ze schijnt niet dom te zijn maar daar merk je niets van.

 11. Gerda

  Ze schijnt niet dom te zijn maar daar merk je niets van. Hahaha

 12. Klaas Flink

  @Anna: Koeman was de vorige, de Boer is de volgende, wel opletten blondje.
  Al die omhoog gevallen types die als instatypes influnecers zeggen te zijn, zijn op z’n best de influencers van het onderwijs. Jezus wat zijn die vrouwen een partijtje dom. Lopen te griepen dat Tv achterhaald medium is maar weten niet wat ze moeten uithalen om uitgenodigd te worden bij programma. Meer dan het jeugdjournaal moet dat niet zijn

 13. Sookie Stackhouse

  Ach…..Famke Louisa of Anna Nobrain…..allebei te dom om te poepen…..NEGEREN

 14. Willem Alexander

  Hé Max,

  Kan ik me nog aansluiten bij #ikdoenietmeermee. ?

 15. Mark R.

  Willem Alexander,

  gewoon je bek houden!

 16. Donald Dumb

  Het algemene kenmerk om je influencer te zijn is dom zijn lijkt wel…

 17. pr aatjes

  aan de ene kant dapper optreden en andere kant zielige vertoning van wat zgn de hedendaagse jeugd vertegenwoordigt – wtf waar staan we in dit land ?

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.