‘Britt Dekker tekent nieuw contract bij Talpa’

Britt Dekker blijft samenwerken met Talpa Network. Ze gaat een nieuwe overeenkomst aan, waarin wél een geldelijke beloning is opgenomen. Dat heeft Wilfred Genee, die goed omgaat met Britt, gezegd op Radio Veronica. Het afgelopen anderhalf jaar heeft Britt enkele programma’s gemaakt voor Talpa in ruil voor een paard ter waarde van zo’n vier ton, dat ze in bruikleen heeft gekregen. Het is kennelijk allemaal heel erg goed bevallen, want Britt blijft aan boord en ditmaal voor geld.

Wilfred Genee onthult: “Ik moet zeggen: samenwerken met Britt is heel leuk. Het is echt een leuk mens. Met een beetje mazzel komt ze deze kant op deze week en dan gaat het gebeuren, hè? Dan kunnen ze misschien weer dingen gaan doen samen.”

Sidekick Niels van Baarlen: “Komt ze deze kant op? Naar Talpa?

Wilfred: “Ja.”

Niels: “Gaat ze voor een pony?

Wilfred: “Nee, ik geloof niet meer voor een pony. Het gaat nu wel om harde knaken.”

De presentator, die zijn uitspraken al deed in de show van maandag, was onlangs samen met Britt te zien in de enorme kijkcijferflop Schapendrijven with the Stars.

Britt is tegenwoordig helemaal gek op Talpa, nu ze de beste vriendin is geworden van de dochter van Talpa-bobo Erland Galjaard.

Foto: RTL

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen