Beste Zangers vrolijkt ‘teringvereerde’ Gordon op

Geplaatst op vr 25 sep 2020 om 9:40

SBS 6-ster Gordon is heel erg vereerd dat zijn liedje Never Nooit Meer gisteren werd gezongen in de meest bekeken aflevering van Beste Zangers ooit. Dat laat hij eten op Instagram. Gordon was in zijn thuisbioscoop aan het kijken naar de tv-hit van NPO 1 en wist niet wat hij meemaakte toen zanger Wulf speciaal voor hoofdgast Tabita zijn vroegere liedje met Re-Play aankondigde. Gordon en Re-Play hebben in 2002 een heel album opgenomen met Nederlandse R&B-liedjes.

Wulf tegen Tabitha: “Ik ben een beetje je muzikale dna ingekropen en ik hoorde dat jij met je moeder ook heel veel aan het dansen en zingen was thuis. Dat deed je ook soms op Nederlandstalige muziek en ik ga dus ook een Nederlandstalig liedje voor je doen. Heb je enig idee welke? Dus: R&B en Nederlandstalig.”

Tabitha: “Ja, dat is Gordon en Re-Play. Dat moet haast wel.”

Wulf: “Dat moet maar dan, hè?

Tabitha: “Ik ben heel benieuwd! Gordon en Re-Play: ik ken die hele cd uit mijn hoofd.”

Gordon zag het thuis gebeuren en was lyrisch enthousiast. “Tering ik ben zo vereerd. Helemaal ondersteboven! Mijn hemel. Sorry hoor. Dankjewel Tabitha, dankjewel Wulf.

Die oppepper kon Gordon wel gebruiken. Hij was deze week helemaal over zijn toeren, omdat zijn horecazaken in Amsterdam nog steeds voor geen meter lopen door de coronacrisis.

Het optreden ziet u onderstaand:

Foto: Instagram
13 Reacties op “Beste Zangers vrolijkt ‘teringvereerde’ Gordon op”


 1. critikast

  Die Gordon. Zingen kan hij niet, een horecabedrijf leiden kan hij niet, fatsoenlijke taal gebruiken kan hij niet, een partner in huis houden kan hij niet. Wat hij wel kan? Janken, lasterpraatjes verkopen, jaloers zijn op iedereen die iets beter kan dan hij, roddelen en achterklap en zich miskend voelen.
  Nog een tip: ook als de coronacrisis achter ons ligt , ga dan niet naar zijn hamburgertent want je wordt financieel getild in ruil voor lauwe frisdrankjes en wijn, slechte hamburgers en snauwend personeel. Er zijn zoveel betere mogelijkheden in de stad !

 2. Kees Kapucijner

  Een narcist kan altijd alles naar zich toe draaien. Ja zijn liedje maar toch..

 3. Fred

  Gordon: Hoge pieken, diepe dalen

 4. IngridHenk

  De jongens van Re-Play hadden Never Nooit Meer geschreven en gecomponeerd. Vanwege de bekendheid van Gordon mocht hij het grootste deel van de zang op zich nemen. Een heel goed besluit van de Re-Play jongens, het heeft gewerkt. En het is ook een mooi liedje.

 5. Albert Verhinderd

  @critikast Ondergoed verkopen op de Albert Kuyp…

 6. Sport 7 kijker

  Maar critikast woont in een kartonnen doos en Gordon in een villa van 3,5 miljoen.

 7. Bart

  @criticast Nou dat is niet helemaal waar. Je moet er van houden en ik ben absoluut geen fan van zijn muziek maar zingen kan Gordon wel.

 8. Teuntje

  Gordon kan niet zingen die kwal kan alleen maar janken en in de slachtofferrol kruipen

 9. Donald Dumb

  O. Het gaat weer eens over Gordon…
  Zucht

 10. Ap

  Wat reageerd Gordon weer vreselijk overdreven,nu weer niets beter dan beste zangers,morgen trapt hij ze weer de grond in,naar mannetje

 11. Martini Blanco

  Narcisme is een heel nare en hardnekkige persoonlijkheidsstoornis. Bijna niet te behandelen ook.

 12. De wortel van 144 is....

  Negen fokking reacties op een artikel over de immer controversiële Cornelis Willem Heuckeroth.

  Het gaat niet goed met Mediacourant.

 13. Cees

  Is er nog gejankt?

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.