Albert Verlinde: ‘Wees niet gierig, Quinty Trustfull’

Geplaatst op vr 25 sep 2020 om 9:00

Het Krasnapolsky barstte gisteren van de oppervlakkige bekende dames die op een al even oppervlakkig prijzenfeestje een goodiebag ter waarde van 700 euro kwamen ophalen. De organisatie was in handen van Friends of the Brands, dat zich afficheert als expert in authentieke connecties. En dan zet je Laura Ponticorvo op de gastenlijst, terwijl je een prijs uitreikt aan Glennis Grace. Maar ook Leontine Borsato en Quinty Trustfull kwamen langs voor de goedgevulde goodiebag.

Albert Verlinde, die nota bene vaste gast is in Quinty’s Koffietijd, moet er een beetje van kokhalzen. “Ik heb er sowieso een probleem mee dat vrouwen daar naartoe gaan om zich te laten fotograferen en een zakje ter waarde van meer dan 700 euro aan cadeautjes krijgen.”

Terwijl duizenden verpleegsters zich in de ziekenhuizen uitsloven om coronapatiënten te helpen, laten de Quinty’s van deze wereld zich lekker pamperen. “Juist in deze tijd was het mooi geweest – en ik weet dat ze allemaal nog op zijn en zitten te kijken naar Shownieuws – als ze zeggen: ‘Weet je wat, we brengen het naar een of ander ziekenhuis waar de mensen hard gewerkt hebben en we delen eens een keer uit in plaats van het hebberig mee naar huis te nemen.’ Daar zou ik wel even voor willen pleiten.”

Presentatrice Celine Huijsmans: “Daar heb je wel een punt in deze tijden.”

Story-baas Guido den Aantrekker: “Ik moet er een beetje om lachen, want het is gewoon pakken wat je pakken kan en in die tas mee naar huis op zo’n avond. Het zijn ook allemaal vrienden op zo’n avond, hè? Terwijl wij wel beter weten hoe het normaal gaat. Het is een beetje een kunstmatig feestje.

Foto: RTL
25 Reacties op “Albert Verlinde: ‘Wees niet gierig, Quinty Trustfull’”


 1. RECHTSvanhetMIDDEN

  200% gelijk..
  Wat een poppenkast was het!

 2. Televisieman

  Lekker hypocriet Albert. Zelf nodig je ook de mensen uit de zorg niet uit voor een van de glamoureuze musicalpremieres die je zelf hebt georganiseerd. Dat was ook mooi geweest zoals je zegt. Pff

 3. Jeroen

  Zum kotzen

 4. Wilfred Gemeen

  Waarom in deze tijd delen? Zulk soort feestjes zijn altijd ‘zum kotzen’ en niet nu er toevallig Corona is. Maar wat doet Albert zelf door C-sterren uit te nodigen voor premières? DAt is toch ook om publiciteit te genereren? Hypocriet mannetje die Albert!

 5. Peter

  Televisieman,

  Hij is misschien hypocriet maar jij dom musicals gaan niet door!!

 6. RECHTSvanhetMIDDEN

  De grootste kwal van Nederland nu op npo 1 bij Goedemorgen Nederland..
  Jeroen vd Boom!

 7. Fred

  Lekker vergezocht Albert. Dan kun je alles gaan koppelen aan de zorg. Ohw…ik haal maar geen appeltaart voor mijn familie vanavond. Dit had ik eigenlijk moeten weggeven aan de zorg, etc.

 8. Gerda

  Glennis is sinds America’s got talent haar Nederlandse taal kwijt??
  Niet alleen zij hoor, maar berichten op Instagram zijn 80 procent Engels…Ik begrijp niet altijd wat er staat, want er wordt ook veel afgekort..Dit terzijde…Ik zou ook zo een tasje gaan halen hoor…

 9. Batty Prard

  Vre se lijk Bn’ers om te kotsen wat een wal ge lijk volk

 10. Leo

  Waarom moet alles of half in het Engels tegenwoordig?

 11. Wyatt

  Wat doet kwalbert weer lekker populistisch… Alsof hij de politiek in wilt ofzo. Ga lekker in de zorg helpen slijmbal.

 12. Karbonade

  Wat moet een verpleegster nu met die zooi uit een goody bag?
  Dat woord alleen al ‘goody bag’.
  Gewoon ‘spulletjestas’.

 13. Albert Verhinderd

  Laura Ponticorvo iemand?

 14. Woordkunstenaar

  @Karbonade
  vr 25 sep 2020 om 9:39

  Ik vind graaizak toch doeltreffender.

 15. Karbonade

  @Woordkunstenaar
  Inderdaad. Graaizak klinkt beter.
  Maar ja, jij bent dan ook een woordkunstenaar.

 16. Geronimo

  Haha, deze feestjes.

 17. Teuntje

  Albert heeft gelijk voor deze keer dan

 18. JasperV

  Albert heeft gelijk, maar waar verdienen die BNérs dit aan?

 19. Glazenwasser

  Wat een door effectbejag en hypocrisie gestuurde kwal is die Albert toch. En iedereen die het met hem eens is. Ik kan mij ongeveer 500 premières en BNer bijeenkomsten herinneren waar Albert en alle andere BNers aan de desk bij Shownieuws zich lieten fêteren.. En nu wordt anderen de maat genomen.. Alleen maar om er zelf qua imago beter van te worden.

  Om dan ook de zorg er bij te halen.. Wat heeft Albert ZELF gedaan dan om de mensen in de zorg te helpen? NIETS, helemaal NIETS!

 20. D. Biel

  Alle Bekende Nederlanders zijn zo Albert. Dus jij ook! Overigens is Shownieuws mede debet aan het in stand houden van dit soort “feestjes” door hier continue verslag van te doen. Doen ze dat niet dan worden die feestjes ook niet meer georganiseerd en hebben de sponsors van die goodybags ook geen belang meer om mee te werken

 21. Ray

  Glennis was een ‘quest’…?

 22. Merkenmelker

  Goody goody goody! Het was weer een fijn handeltje in publiciteit.
  Zakjes chinese bling (inkoop 75 euro, retail 700) geruild voor veel hashtags van de C-sterren. Ik ga als een speer! Verwende vrouwtjes verleiden met spiegeltjes en kraaltjes, het werkt elke keer!

 23. Harriét v Schijndel

  Ik vind dat albert gelijk heeft.die mensen die die bags krijgen hebben zelf geld ge
  noeg.geef het dan aan arme mensen.maar albert jij mag ook wel een iets aan de ziekenzorg geven .Harriët

 24. Televisieman

  @Peter, en jij bent dan nog het domst van allemaal. Tina de musical gaat 1 november gewoon door. Google maar en je ziet een foto van Albert die 2 weken geleden blij kijkt vanwege deze aankondiging.

 25. Wil van Bil

  Aan al die z.g. bn’ers zie je hoe slecht de mensen kunnen zijn. Een afspiegeling van de hele mensheid.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.