Herman den Blijker stapt over van RTL naar Talpa

Herman den Blijker maakt per 1 januari 2020 de overstap naar Talpa Network. Hij tekende onlangs een meerjarig contract bij het multimediabedrijf. Dat heeft Talpa laten weten. Den Blijker wordt breed ingezet bij de televisiezenders, zo laat een woordvoerder van het mediabedrijf van John de Mol weten. De exacte invulling van de programma’s die hij gaat maken en hoe de andere gezamenlijke activiteiten eruit gaan zien, wordt op een later moment bekend gemaakt, aldus Talpa.

Herman den Blijker: “Talpa maakt het mogelijk om de komende jaren programma’s te maken en te ontwikkelen die altijd op mijn verlanglijstje hebben gestaan! Ik ben dankbaar voor het vertrouwen dat John de Mol, Erland Galjaard en Marco Louwerens in mij hebben en ik kan niet wachten om aan de slag te gaan!

Marco Louwerens, directeur televisie bij Talpa, is blij met de komst van Den Blijker. “Geweldig dat deze ruwe bolster met blanke pit bij ons aan de slag gaat. Herman is een uitgesproken, oprecht karakter dat in al die jaren zichzelf is gebleven. Zijn liefde voor lekker en goed eten spat van het scherm.”

Mede vanwege zijn Rotterdamse directheid is hij onweerstaanbaar voor zijn vele fans. Ik verheug me op alle mooie programma’s die we met elkaar gaan ontwikkelen en op het plezier tijdens het maken.

Lees ook: SBS 6 wil Herman den Blijker weghalen bij RTL 4 (25 januari 2019)

Foto: Talpa

Meer in # Geen categorie

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen