Kijkcijfer voorspellen: De Gouden Kooi (Uitslag)

De Gouden Kooi, dat zondag met 940.000 kijkers van start ging, is vanaf vanavond dagelijks te zien bij Talpa.

De Gouden Kooi (Talpa, 19.30 tot 20.00 uur) – De tien deelnemers aan het nieuwe Talpa-programma De Gouden Kooi zitten inmiddels in de dure villa in Eemnes, waar honderd camera’s en vele microfoons 24 uur per dag hun doen en laten registreren. De hoofdprijs is de villa zelf, plus 1.000 euro per dag die in het huis is doorgebracht. De kandidaten moeten wel minimaal een jaar in de villa verblijven, anders raken ze hun borg van 10.000 euro kwijt. Pas na twee jaar krijgt de winnaar de villa. Als er na één jaar een winnaar is, krijgt die alleen een miljoen euro, schrijft het NRC.

Stephan is één van de deelnemers aan het realityprogramma op Talpa. “Als een persoon mentaal op breken staat, dan kan ik me voorstellen dat ik hem of haar het laatste duwtje zou geven“, vertelt hij bij TVgids Online. “Ik kan me voorstellen dat ik een meisje in De gouden kooi het hoofd op hol breng om haar vervolgens keihard te laten vallen zodat ze het huis uit gaat. Als het om geld gaat, kan ik volkomen emotieloos handelen.”

Maar ik verwacht dat de andere bewoners van het huis psychologisch erg sterk zijn en daar tegen kunnen. Ik kan het zelf in ieder geval wel hebben. Mij krijgen ze alleen tussen zes planken het huis uit.” De kick-off van De Gouden Kooi werd zondag door 940.000 kijkers bekeken (zie ook: ‘940.000 kijkers voor De Gouden Kooi‘). Houden de kijkcijfers stand nu het programma vanaf vanavond dagelijks om half acht te zien is?

Hoeveel kijkers gaat De Gouden Kooi volgens jou scoren?

Uitslag De Gouden Kooi

JC – 525.000
Wim H – 516.000

Jansen en Jansen – 515.000 – zat met 1.000 kijkers verschil het dichtst bij het door SKO geregistreerde kijkcijfer. De Gouden Kooi werd door 514.000 kijkers bekeken.

Joost – 506.000
Ik zeg – 500.000

Met dank aan Wessel

Meer in # Geen categorie

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Rob Kemps staat nog negen maanden onder contract bij SBS 6. Gaan ze verlengen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen