Tweede golf: Miljoenenjacht en Televizier-gala toch door

De aangescherpte regels in verband met de tweede coronagolf hebben toch geen gevolgen voor de jubileumspecial van Miljoenenjacht en het Gouden Televizier-Ring Gala. De Linda de Mol-show die vandaag wordt gedraaid in de MediArena kan aan de aangescherpte regels voldoen en theater Carré, waar vandaan het Televizier-gala volgende week donderdag wordt uitgezonden, heeft een ontheffing gekregen van burgemeester Femke Halsema. Daarmee zijn twee grote tv-evenementen gered.

Het lukt Miljoenenjacht net aan om aan het nieuwe binnenmaximum van 30 mensen te voldoen, aldus tv-kenner Rob Goossens in RTL Boulevard. “Ze waren al van duizend mensen in de studio teruggegaan naar honderd, waarvan vijftig kandidaten, maar door de nieuwe coronaregels kon dat ook al niet meer.”

Rob vervolgt: “Gelukkig zit ze in een hele grote locatie naast de Arena en de gasten gaan in een extra zaal. De kandidaten mogen wel in de zaal met minder personeel. Dan lukt het toch om binnen de norm te blijven.”

De opnames van de speciale aflevering van Miljoenenjacht zijn vanavond en de uitzending is op zondag.

Over precies een week kan het Televizier-gala dus ook doorgaan. Theater Carré heeft samen met onder meer het Concertgebouw, het DeLaMar-theater en Paradiso een ontheffing gekregen voor het 30-mensen-maximum.

Foto: Talpa

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen