Sanne Wallis ontploft in Op1 na ‘stom gelul’ Joop

Geplaatst op do 01 okt 2020 om 8:50

Sanne Wallis de Vries sprong woensdag helemaal uit haar velletje in de talkshow Op1. Ze ergerde zich dood aan Joop van den Ende, die in een bevoorrechte situatie zit en dus niet zo’n moeite heeft met theaterrestricties. Dat was te zien in de uitzending op NPO 1. Sanne staat voor een groep woeste theatermakers, die de nieuwe coronaregels bespottelijk vinden. Ze riep Joop dinsdag nog op om in een late talkshow op de barricades te gaan. Nou, daar had ze een dag later flink spijt van.

Joop bleek helemaal niet boos te zijn over de nieuwe coronaregels. Hij weet niet wat het is om financiële problemen te hebben, zijn DeLaMar-theater heeft een ontheffing gekregen van de gemeente én sterker nog: hij denkt dat een tijdelijke sluiting een beter idee is in de strijd tegen het coronavirus.

Sanne was verbijsterd. “Ja, maar sorry, het gaat toch niet allemaal open? Jouw verhaal is veel positiever dan het eigenlijk is. Ik heb het woord theater maandagavond helemaal niet gehoord, ik heb het woord zaaltjes gehoord. Toen gingen bij iedereen de alarmbellen weer af, bij makers, ik neem aan bij jou ook, bij iedereen.

Joop: “Nee, nee.”

Sanne: “Nou, dan bij jou niet, oké, maar wel bij allemaal mensen, bij impresariaten, bij producenten. Het publiek komt al heel moeilijk naar de theaters toe, er is nu alleen maar verwarring.”

Dertig is denigrerend

Landelijk gezien zijn theaters terug bij af: ze mogen maximaal dertig mensen ontvangen, ténzij er een ontheffing is van de gemeente. En die komt er lang niet overal. “Dat is een heel denigrerend getal en het slaat nergens op wat theater betreft. Er is een grote onverschilligheid vanuit de overheid voor cultuur. Men heeft geen idee hoe er in theaters gewerkt wordt. Daar zijn nul besmettingen.”

Joop: “Sanne, wat dat betreft zijn we het niet oneens. Ik heb gezegd: ‘Het zou een nationale regeling moeten zijn.’”

Sanne: “Misschien moet het dat ook wel zijn, maar alleen vind ik dan nog dat als er nu andere maatregelen komen voor theaters dan die er golden – en er golden maatregelen waar de theaters zich aan gehouden hebben en waar nul besmettingen uit voortgekomen zijn – dan denk ik: als we nu wéér die maatregelen gaan veranderen, ook al is het landelijk: waarom moeten de theaters op hun kop krijgen voor iets dat ze helemaal niet gedaan hebben?

Joop wil theaters sluiten

Joop verraste daarna met zijn pleidooi om de theaters tijdelijk te sluiten. “Stel voor dat het niet genoeg is wat we nu doen en het doorettert: denk een beetje langer door, dan blijven we de hele winter van wel naar niet. Dan raak je al het publiek kwijt. Dus ja: ik denk dat we wat strenger moeten zijn met z’n allen.”

Sanne verbaasd: “Er zijn theaters die kunnen niet dicht, want die gaan dan failliet, omdat ze geen inkomsten hebben, met name de niet-gesubsidieerde theaters. Die hebben inkomsten nodig uit het publiek.”

‘IK BEN AAN HET WOORD!!1!!1!!’

Toen Sanne even later doorging met haar verhaal, reageerde ze gepikeerd toen Joop even wilde inbreken. “Nee, ik ben even aan het woord!

Joop: “Gezellig.”

Sanne: “Nee, het is niet ongezellig bedoeld, maar ik wil echt iets belangrijks zeggen.”

Joop: “Ik begrijp haar emotie, want ons vak is emotie.”

Sanne: “Het is niet alleen emotie, maar het zijn ook de feiten. Nu zal ik niet meer onderbreken.”

Joop: “We moeten zorgen dat we ergens voor staan, maar ook dat we politiek wat zeggenschap krijgen. Dat moet je met elkaar bereiken. Alleen maar schelden en roepen werkt niet, dat is verkeerd.”

Sanne: “Maar dat doe ik toch niet? Ik ben totaal niet aan het schelden. Ik zeg alleen maar dat ik de maatregelen onnavolgbaar vind. Het ging hartstikke goed.”

Reacties

Sanne wordt op social media gesteund door veel mensen. “Heel goed hoe Sanne haar zendtijd pakt bij Op1, ‘Nee, ík ben nu aan het woord, het is echt belangrijk wat ik nu wil zeggen’ tegen de oude mannen aan tafel. En ze heeft nog overtuigend gelijk ook“, zegt Volkskrant-ster Sheila Sitalsing.

Luizen-ster Ilse Warringa: “Zo goed! Ik zat te juichen en te klappen alsof ik in een kerk zat!

Cabaretier Johan Goossens: “me too!! en hoezo moet het laatste woord aan Joop vd Ende?!

Muzikant Hans Dulfer: “Goed gedaan dame bij dat stom gelul van vd Ende!! Bekend subsidie slurpers krijgen de ontheffingen en de rest kan stikken.

Er was ook kritiek. MAX-baas Jan Slagter (het was de MAX-avond van Op1) retweette: “Sanne Wallis de Vries: genante vertoning vanavond bij Op1. Keurig hoe Joop van den Ende ermee omging.

Fragment

Een fragment:

Foto: NPO
68 Reacties op “Sanne Wallis ontploft in Op1 na ‘stom gelul’ Joop”


 1. Panda De Haan

  Joop is bijna 80 en dat hoor je. Sanne Wallis was top en fel voor haar beroepsgroep.

 2. Ja Tuurlijk

  Sanne Wallis wil niet voor 30’mensen komen opdagen. Niet dat ze uitverkoopt hoor in normale tijden maar dat is het. Als het zo belangrijk is speel dan gratis Sanne. Je hebt genoeg centjes. Maar dat doet ze niet. Dat soort b-artiesten zijn alleen in paniek omdat hun publiek bejaard is en niet meer komt. Pech gehad

 3. Bep

  Ik begrijp dat Sanne voor haar eigen hachie gaat maar ik ben het niet met haar eens. Theaters moeten dicht hoe zuur ook. Op dit moment is dat niet het belangrijkste Sanne( voor jou wel).
  Eerder de horeca redden nu.Sanne moet tijdelijk iets anders gaan doen, bij de GGD’s is werk.Ik ken veel mensen in de evenementen die nu geen werk hebben, zij zoeken nu wat anders.Sanne is zo fel en drammerig dat helpt ook niet mee.

 4. Garry glamour

  Joop begint te praten en houd niet meer op , toen ik het hoofd van zuurbekje ( Sanne) zag ben ik gaan zappen ,

 5. Huismaker

  Dat hele mediawereldje stort in.
  Geen tv meer (jongeren weten niet eens meer wat dat is) en
  zogenaamde BN-ertjes (opgericht voor het mediakartel) zijn onbekenden.
  Enige doelgroep: Bejaarden en wanhopige huisvrouwtjes met de vastgeplakte afstandbediening.
  En Sanne ? Probeer ook Youtube.

 6. Mag ik ook eens een keer wat zeggen.

  Ja Tuurlijk heeft nog nooit een theater van binnen gezien denk ik. Cultuur barbaar. Sanne is zeker geen B artiest.

 7. jmp

  Ja hoor, de het Corona virus laait helaas weer op, en welke 2 sectoren vinden zich weer belangrijker dan wie ook in onze samenleving en denken dus boven létterlijk álle partijen te staan? Precies, de cultuursector en de voetbal wereld. Daar gáán we dus weer!

 8. Trudy

  Ergelijk dit soort dombo’s!

  ‘De theaters zijn veilig’
  ‘Jammer want het ging zo goed’

  Het ging inderdaad goed, omat het vius bijna was gedoofd.
  Nu het weer is opgelaaid – mede door uiterst laks kabinetsbeleid – zijn strenge, dwingende maatregelen nodig en op straffe van torenhoge boetes.

 9. Tom

  Joop heeft gewoon gelijk. We kunnen wel regels afschaffen en alles laten gebeuren maar we moeten gewoon even met zijn allen pas op de plaats maken.

 10. ,WEST*DE ENIGE ECHTE

  @ Huismaker, dat klopt, jongeren kijken geen tv, ik hoor dat ook dagelijks van ouders. Maar ook die jongeren worden ouder, en dan gaan ze zich toch weer richten op het oude medium dat televisie kijken heet !

 11. Dirk

  ‘Er zijn geen besmettingen in de theaters’, aldus Sanne. Aanvulling: niet dat we weten (van een procent of 60 is niet duidelijk waar ze het virus hebben opgelopen) en nog niet.

  Hoe jammer voor de cultuurliefhebbers en hoe dramatisch voor de makers ook: theaters zijn een potentiële brandhaard. Veel mensen uit verschillende huishoudens onder één dak. Ik vind 30 al te veel met deze cijfers, 1 op de 100 NL’ers draagt het virus bij zich. Dat betekent een kans van 1 op 3 dat je in één ruimte zit met een covid-positieve.

  Dus eens met Sanne: één landelijk beleid. Namelijk alle theaters dicht. Volksgezondheid is op dit moment net even belangrijkers.

 12. hehe eindelijk een discussie over iets inhoudelijks. Joop de miljardair versus entertainment industrie bij monde van Sanne

  Ja Joop bekijkt de wereld met veel geld op de bank en zonder enig probleem anders dan de kleine ondernemer.

  John en Joop lijken door puissant veel geld op de bank niet veel van elkaar te verschillen. Als je met geluk veel geld op de rekening gestort krijgt maken een paar crisissen niet zo veel uit. Je wordt er alleen maar rijker door.

 13. Karbonade

  Sanne Wallis de Vries in talkshows leidt altijd tot gedoe. Net als een Famke Louise, Peter R. de Vries of een Freek de Jonge.
  Sanne heeft een gedragsstoornis, bij het minste geringste ontstaat er kortsluiting in de bovenkamer.

  Nu er geen theatervoorstelling en er geen geld binnenkomt doet ze uit arren moede mee aan spelletjesprogramma’s voor de commerciële omroep.
  En dan te bedenken dat ze jaren geleden uit principe niet mee wilde met Jack Spijkermans ‘Kopspijkers’ toen hij overstapte naar RTL.
  Follow the money.

 14. Robert

  Elke dag komt er wel een verongelijkte BN er in zo een programma, vele mensen gaan hun baan kwijt raken, mensen worden/zijn depressief, maar zo een Sanne denkt dat haar doelgroep erger word geraakt.

 15. Karbonade

  En ook haar reactie op Adriaan van Dis was opmerkelijk.
  Tijdens haar tirade wilde Van Dis even reageren en toen zei Sanne ‘Nu ben ik aan het woord, jij krijgt straks voldoende tijd om te praten.’

 16. Corrector

  Joop zei iets heel slims. Hij heeft namelijk wat velen niet hebben: het vermogen over de korte termijn heen te denken.
  Als we in NL nou allemaal vier weken thuisblijven. Vier weken lang niet op pad gaan. Dat we voorafgaand eten inslaan en gedurende die vier weken alleen diegenen laten doorwerken voor de essentiele zaken als energie b.v., dan bannen we het virus voor 95% uit.
  En als de overheid dan de kosten pakt voor iedereen gedurende die 4 weken, dan zijn ze kwa steunmaatregelen onwijs veel goedkoper uit, is het virus onder de duim en kunnen o.a. theaters gewoon volledig open zonder beperkingen.
  Kortom: denk even langer dan je teennagels vooruit. Pak je verlies van 4 weken, en pak je winst daarna ten volle, en niet – zoals Joop zei – met wisselingen tussen sluiten en 30 personen mogen ontvangen en soms even 50.

 17. Noob Saibot

  Ongeacht wat ik van Sanne Kwallis vind, je zult zo’n baas als Joop hebben. Zolang hij niet in de financiële problemen komt, kunnen zijn werknemers de tering krijgen. Doet me denken aan de Amerikaanse producent Chuck Lorre, maar dan tegenovergesteld. Toen Charlie Sheen weg moest uit Two And A Half Men had de serie makkelijk kunnen stoppen, de makers zijn toch multimiljonairs, maar met zijn werknemers in zijn achterhoofd bleef Lorre gewoon doorgaan. Die waren nog vier jaar van werk verzekerd.

 18. ome H

  KLM’ers moeten zich laten omscholen, in de cultuursector hoor je daar niemand over praten.

 19. Willie van oranje

  Beste onderdanen, je moet de majesteit altijd laten uitpraten.

 20. anonymous

  Sanne krijgt sws al nooit 30 mensen in een zaal, dus wat zeurt ze.

 21. tobias

  Sanne kan een rol in een Joop van de Ende productie in de toekomst zo wel vergeten ……

 22. Tja

  Nul besmettingen in Theater… als het om inkomen gaan is iedereen een specialist.. Hypocrieten! Met de opmerking; dat hebben wij toch niet gedaan..lekker egoïstisch Eng wijf die sanne. Gewoon achter de kassa, kan ze toch geld verdienen.

 23. pieter baan

  Maar wie wil er naar Sanne Wallis de Vries?

 24. echt nieuws

  Dus Ilse Warringa steun Sanne. Vertelt Ilse er ook bij dat de opnamen van Luizenmoeder (de film) zijn gestaakt wegens corona bij 2 acteurs?

 25. Jaap

  Die oude opa zat zoooooo traag en inhoudsloos te lullen dat ik mij helemaal kan voorstellen dat Sanne zich daar zat op te vreten. Ze lieten hem maar door lullen tot er geen eind aan kwam. Onderbreek die man en geef haar ook het woord, waarom nodig je haar anders uit?

 26. Ron

  Hulde voor Sanne. Stevig betoog en oh zo mee eens.

 27. JasperV

  Sanne ging door het lint, verloor haar zelfbeheersing, werd soms een beetje onbeschoft en dan verlies je respect.

 28. L.

  Ik snap die ontheffingen ook niet. Laat de regels dan gelden voor alle theaters of voor niemand. Daarnaast is wat Sanne zegt niet waar: er zijn wel degelijk besmettingen voorgevallen. Kijk naar Soldaat van Oranje. Dus zo veilig is het niet, ook niet in het theater!

 29. Sanne Walvis de Vries

  Dat domme geneuzel van Sanne hoor je ook bij mensen uit de horeca en voetbal. Onze ruimtes zijn veilig. Natuurlijk vergeet je dan even de besmettingen bij Soldaat van Oranje. Als Sanne zich de komende drie weken echt nuttig wil maken dan kan ze ook vrijwilligerswerk gaan doen. Bij ouderen en kwetsbare waarvan sommige al sinds Maart niet meer de supermarkt in durven. Omdat iedereen egoïstisch aan zichzelf denkt.

  En anders gaat Sanne maar drie weken thuis tegen haar kat zitten mekkeren i.p.v. de talkshow tafels vervuilen met dit onzinnige geneuzel.
  Zo’n succesvol artiest moet toch wat centjes op de bank hebben staan. Of is dat allemaal opgegaan aan wijn gezien haar verlepte zure harses.
  Zeik niet trut er zijn mensen die het zwaarder hebben dan jij.

  En bij Joop kan je het dadelijk in goede tijden ook wel schudden na je beschamende onbeschofte optreden gisterenavond.

 30. Gerard

  Niet aan de heilige Joop komen. Daar zijn te veel mensen van afhankelijk. Als dit was gebeurd in de tijd dat Joop nog gaten mocht vullen o.a. bij de KRO en met tafel en stoel een theaterbureau begon had hij moord en brand geschreeuwd.

 31. Mark

  Sanne zal toch wel een buffertje hebben? Of vliegen al die tonnen er net zo doorheen als ze binnenkomen. Kan altijd nog bijklussen bij de Action achter de kassa, toch?

 32. Fabian

  @L.,

  De besmettingen bij Soldaat van Oranje zijn in de cast voorgevallen, NIET bij het publiek. Daar gaat het in deze kwestie om.

  Theater is de veiligste plek om in deze tijd naartoe te gaan. En ondertussen mogen volle trams en treinen rijden, de vliegtuigen worden voor spotprijzen de lucht ingestuurd. Laat dan ook daar slechts 30 mensen per toestel of voertuig toe.

 33. Klap Vee

  Ik heb het item gezien gisteravond en vond het vooral heel erg pijnlijk om te zien hoeveel moeite Joop moet doen om er een paar worden uit te persen. Hij is echt oud geworden. Sanne was wel heel erg hyper maar had wat mij betreft wel gelijk. 30 mensen mogen ontvangen is verlies draaien en kan dus helemaal niet. Eigenlijk betelent dit dus dat theaters op slot gaan omdat dat dus niet anders kan. Haar noodkreet begrijp ik dus. Dat Joop dan aan tafel de verstandige man uit gaat hangen, zijn theater de hemel in prijst terwijl hij zelf wel door kan gaan en het niet echt opneemt voor theaters en makers die in nood verleren… Tsja…

 34. Britt Scholte Lover

  Sanne wallis is een vreselijk mens! ze kakelt maar door en valt iedereen in de rede!

 35. Hopsakees

  Wie de statistieken leest, weet dat van een heleboel ontsmettingen niet duidelijk is waar de bron ligt. Dus hoe kan Sanne Wallis de Vries dit weten? Ze kletst maar wat, net als Willem Engel.

  Overigens heeft Corona ook zijn goede kanten: Minder Sanne Wallis de Vries in het theater. Elk nadeel heeft zijn voordeel, zoiets.

 36. Teuntje

  Als Joop zn mond opentrekt wordt je al moe

 37. Hannie

  Nou sorry hoor Sanne ,toen je nog moest luisteren naar anderen straalde je al chagereinigheid uit.
  Kom op meid
  Ga eenskijkenop de IC dan piep je wel anders.

 38. Corry Jankbal

  O wat erg! Wat erg! De hele arrogante hautaine subsidie actreutel klink over de rooie! De pseudo culturele Rupsjes Nooitgenoeg zien hun gehobby in gevaar hahaha uitvreters

 39. nico

  Sanne Wallis is een onbeschoft sujet zoal zij zich gedroeg ook tegen over van Dis.

 40. anonymous

  Sanne mist inkomsten, daar gaat het haar om.
  Ze moest nu zelfs voor inkomsten bij RTL4 ” Weet ik veel” gaan zitten. 😂

 41. By the way

  ‘Er zijn geen besmettingen in de theaters’, aldus Sanne.

  De helft van de cast van Soldaat van Oranje heeft corona. https://www.ad.nl/show/helft-cast-soldaat-van-oranje-heeft-coronavirus-musical-ligt-stil~a500758f/

 42. Patty Brard

  Wat een mongool is die Sanne Wallis de Vries om te zien…..
  Jeetje, wat een lelijk schepsel…..
  Ja sorry, maar ik kijk toch liever naar mooie mensen.

 43. Onze Held Geert

  Grote groepen mensen bij elkaar geeft risico op besmetting.
  Dus dicht Schiphol, dicht scholen, dicht theater, dicht OV.
  Dan ook Alles dicht !!!
  Joop heeft er een heldere kijk op, dus een échte Lock-Down…
  Rutte moet zich diep schamen en Sanne moet niet zeiken !!!

 44. Sub-Zero

  Joop kwam over als een oude seniel, veel gemompel en vermogend genoeg om zich verder nergens druk om te maken. Sanne ziet eruit als een verwrongen stuk schuurpapier gedoopt in alcohol, waarvan ik niet het idee had dat ze voordat corona er was ze volle zalen trok. Alleen maar verliezers in deze.

 45. arie

  Wie is nou die 3e rangs toneelfiguur die Sanne Wallis de Vries heet.?

  Joop v,d, Ende zag het als vakman ook niet in haar zitten en dan probeert ze nu rancuneus te zijn

  Waarom aandacht voor mensen die niks voorstellen?

 46. Jam

  En weer gaat Sanne W.de Vries helemaal los. En toont alsdan wederom haar ware aard; bij verlies van inkomsten en exposure ontploft ze helemaal, als een psychopathische kleuter die haar pop wordt afgenomen. Inzicht en overzicht heeft ze in het geheel niet, alleen haar verongelukte gevoel dat haar iets af is genomen wat ze leuk vindt.

  En de andere mensen dan, Sanne Wallis? Hebben wij geen rechten soms, gaat het alleen om jou en jouw domme belangetjes in de wereld?

  Niet te geloven dit.

 47. Dirty Harry

  Heerlijk als iemand haar gestoorde karakter zo exposed in de buitenwereld op tv. Bedankt , Wallis. Nu weet iedereen weer opnieuw wat een egocentrisch en beperkt denkend figuur je bent.

 48. De rechter

  Wallis de Vries heeft het sociaal bewustzijn van een potlood. Net zo´n soort karakter als die Akwasi; egocentrisch, megalomaan, narcistisch, en grenzeloos verwend door de opvoeders vermoedelijk. Dan krijg je dit.
  En maar exposure geven aan deze idioten. Tuurlijk.

 49. Johannes

  Je zal maar zo´n pleitbezorger hebben als Sanne Wallis de Vries. Ze verpest het behoorlijk voor de hele theaterwereld. Dat zijn niet allemaal zulke volslagen maatschappelijke idioten als zij. Is het een gebrek aan intellect of een hersenbeschadiging of zo, dit gedrag van haar.

 50. Belastingman

  Iedereen weet zo ondertussen als je haar uitnodigt op tv, dat je weer zo´n scene krijgt, met Wallis als verlepte verongelukte zuurpruim, die er bij zit als een drunkie die een week zijn alcohol niet heeft gehad. Waarom dan uitnodigen. Maar van mij mogen jullie, hoor.

  Ze verpest meer dan ze goed maakt, als je het mij vraagt, maar ga maar lekker door, tv lui. Mij een biet. Doei.

 51. 7

  Wallis begint oud en verlept te worden, en gilt om aandacht. Aandacht. AANDACHT. Wij doen er in haar beleving echt niet toe. Het gaat haar om haar en haar positie , geld en macht.

 52. Curryworst

  Sanne Wallis de Vries heeft een mislukt gezicht. Wat een griezel!

  (en nooit grappig geweest)

 53. Homo

  Dit enge mens is totaal niet interessant is onbeschoft niet leuk geen humor dat bewezen haar shows op tv en ga lekker thee zetten thuis en koekjes bakken . 2 inkomens mooi huis en maar klagen de mensen die hard werken en het goed doen overleven wel en er is ook een soort van bedrijfsrisico komt ook na corona wel weer wat anders voor de een zijn dood de ander zijn brood…😂😂😂😂Corona is erg maar is het voorbij brengt het weer veel perspectief voor anderen jouw kop al veels te lang op TV totaal geen vriendelijk uiterlijk maar een chagrijnig uiterlijk

 54. Dirk Pitt

  Sanne ging veels te ver ver, leek wel of ze coke gebruikt of zo, en dan een oude man van 80jaar die ook alle tegenslagen van de wereld gehad heeft en er goed uitgekomen is (financieel)fftjes te kakken zetten is wel lekker makkelijk ook naar A van Dis toe.
  Sanne is geen A artiest eerder een D of F .raaskalt maar wat aan. Iedereen heeft veel problemen in deze tijd. Als ze nu nog niet eens een buffertje opgebouwd heeft komt alleen maar als je te veel coke gebruikt Sanne de Wal de Vries .kijk alleen maar eens hoeveel GELD DE OUDE JOOP VAN DE ENDE IN DEZE SECTOR POMP EN HOEVEEL MENSEN ER AFHANKELIJK ZÍJN VAN HEM, Daar hoor je niemand over. Ook niet dat Joop van den ende zichzelf verrijkt. Hij geeft aan super veel goede doelen geld. Meer dan die D artiest Sanne opsnuiven kan en hoeveel mensen hij een kans geeft om een carrière op te bouwen en als die man eenmaal achter je staat laat hij je nooit meer vallen. ZEER zeker financieel niet. Verdiep je er maar eens in Mvr snuif de Wal. Ga mehelpen als je toch niks te doen hebt. Gr Dirk Pitt

 55. Dolf van Beek

  JMP voetbal en theater zijn tot nu toe de enige sectoren waar geen besmettingen zijn geconstateerd.

 56. Wilco

  Sanne en anderen vergeten dat je ook in het theater moet zien te komen. En daar zitten risico’s aan. Zeker als het grote groepen zijn die proberen op tijd binnen te zijn.
  Blijf thuis tenzij het noodzakelijk is om naar buiten te gaan!

 57. Lies

  Als BN-er zijnde is het zo zwaaaaaaaaaar. De hele dag je overal druk om maken, zeiken dat je niet meer op het podium kunt staan. Vraag dat even aan mijn nichtje, prima ballerina die niet meer kan dansen wegens een zware blessure.
  Wat doe je dan? Een andere weg in slaan, gewoon doorgaan, maar zorgen dat er brood op de plank komt.
  Of doe een screentest, bij Joop van der Ende, voor de musical Sneeuwwitje en de Zeven Dwergen als boze stiefmoeder.

 58. Jeremy

  Klap vee heeft het precies verwoord zoals het is

 59. Martin

  Is die Sanne een dochter van Freek de Jonge 🤔

 60. Thijs

  Zwaar onbeschofte houding van Wallis de Vries, en totaal onterecht. Denkt ze dat alleen zij en haar collega´s lijden onder de Corona maatregelen? Haar argumenten waren niet of niet goed onderbouwd, etc etc. Egocentrisme en narcisme.

 61. Ben

  Joop is vrindje van pinoccio. Klaar. En hoeveel gratis ondersteuning krijgt hij toegeworpen???? En hoeveel mensen heeft hij en/of gaat hij daarna alsnog ontslaan????
  Soort zoekt soort.

 62. Krijtje vd Stoep

  Sanne Wallis de Vries heeft gelijk. Er wordt met zoveel maten gemeten dat niemand er nog iets van begrijpt. Ik denk dan:waarom moet een cabaretier voor Max 30 mensen optreden, terwijl de kerken vol zitten? Onrechtvaardig. En wat een nare reakties zie ik hier. Totaal niet inhoudelijk.

 63. belasting

  @Krijtje vd Stoep,

  Je weet niet waar je het over hebt. De kerken houden zich aan alle voorgeschreven regels. Zitten helemaal niet ´vol´.
  En als je niet begrijpt wat de regels nu zijn, kan je de mavo nog niet eens gehaald hebben. Het is zeer simpel.

  Wallis de Vries heeft helemaal geen gelijk, maar is een domme lelijke schreeuwster die beweerd voor performers en theaters op te komen maar die te dom en te narcistisch is om het hele veld en haar eigen karakterstoornis te overzien.

 64. Ikke

  Sanne, vreselijk mens in en bij alles wat ze doet! Denken al degene die het financieel zo goed hebben wel eens aan iedereen die door de corona hun baan kwijt raken en in de financiële problemen komen zonder hun schuld. De regering heeft voor de vakantie periode m.i. te veel vrij gegeven met het resultaat zoals het er nu is, moeten het er voorlopig mee doen en ook de intellectuele ( lees) Sanne en consorten moeten zich aan de regels houden en een cursus respect is misschien een goed idee.

 65. Mtp

  Ik zag laatst een show van Sanne op de npo site. Ik heb het helemaal uitgekeken. Dat is heel uitzonderlijk want mijn concentratiespanne is door internet erg kort geworden. Sanne maakt echt Theater! Ik was onder de indruk! Dus het is heel zuur voor haar en dat mag best over tafel!

 66. Derek

  @Mtp,

  die zelfde show vond ik niet om aan te zien. Ik verdraag dit arrogante vervelende wijf gewoon niet. Hoe ze zit, die stem. AAawhggg ! En dan die optredens in al die waardeloze tv shows, altijd over haar eigen belangetjes, stuk pretentie dat het is.
  De zoveelste onrealistische narcistische gek in ons mediabestel. We hebben al Akwasi, Barbie, Jack Spijkerman, een aantal van die gestoorde comedytrain figuren, het houdt niet op . maar Wallis de Vries is wel een heel erg ordinair stuk tuig.

 67. Betelgeus

  Mtp zegt; ze maakt echt theater… hihihi. Wat maakt de rest dan. Drek ? Zo geschift weer. man man man.

 68. Grace

  👏👏👏 voor Sanne

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.