Noa Vahle en Johnny de Mol staan voor aap: ’20 seconden te laat!’

Linda de Mol-dochter Noa Vahle en haar neef Johnny de Mol stonden er gisterenavond voor spek en bonen bij in De Oranjezomer. De reden? Twintig seconden vertraging op de lijn…

Hélène Hendriks, Noa Vahle en Johnny de Mol © SBS

Noa Vahle en Johnny de Mol zijn voor een goededoelenactie in de Alpen en gisterenavond werd er met hen geschakeld in De Oranjezomer. Er zat echter iets meer dan twintig seconden vertraging op de lijn, waardoor het gesprek met Hélène Hendriks aanvankelijk totaal niet tot stand kwam. De twee Mollen stonden er daardoor voor jandoedel bij.

Leuk bedacht

Als Hélène het gesprek met Noa en Johnny begint, kijken de twee aanvankelijk behoorlijk verveeld. Zij horen op dat moment nog het grappige fragmentje dat twintig seconden eerder te zien was, namelijk uit het Jeugdjournaal dat het over ‘de beste clubs van het land’ heeft en als voorbeelden PSV, Feyenoord en FC Twente noemt. En dus niet Ajax.

We zien Noa en Johnny erom lachen. “Het is wel leuk bedacht”, zegt ze. Maar ze hebben geen idee dat ze op dat moment al in beeld zijn en Hélène een vraag aan hen stelt.

‘Dankjewel Noa!’

Hélène merkt na het stellen van haar vraag dat Noa en Johnny totaal niet reageren, maar met elkaar bezig zijn. “Oké, dankjewel Noa. Super! Goed verhaal! Lekker hoor!”, grapt ze. Dan: “Nee, we gaan even de verbinding checken, want er zit een wel heel grote vertraging op. Dat is ook logisch, want ze zitten in de Alpen bij Alpe d’HuZes.”

Noa en Johnny worden vervolgens uit beeld gehaald. “Misschien kan ik dan wel vertellen dat Johnny morgen gaat fietsen, twee keer die berg op. We gaan even vragen hoe hij zich heeft voorbereid. Dat vind ik altijd gezellig om te weten.”

Verhaal afsteken

Later in de uitzending verschijnen Noa en Johnny alsnog in beeld, ditmaal zonder vertraging. Hélène: “We gaan nog eens een keer luisteren naar dat mooie verhaal van Noa dat ze net wilde gaan afsteken. Noa, ik heb al verklapt: jullie zitten in de Alpen. Hoe ziet de dag van morgen er precies uit?”

“Ja, goedenavond, ik hoop dat we nu wel goed binnenkomen”, reageert Noa, waarna ze een grapje over de samenwerking met haar neef Johnny maakt. “Ik wilde net zeggen: je ziet wel bij SBS dat het een familiezender is, dat is bij ons een beetje letterlijk genomen!”

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen