Lilian Marijnissen: ‘Ja, goed dat Natacha Harlequin eruit is gezet’

Lilian Marijnissen vindt het een goede zaak dat Natacha Harlequin er voorlopig uit is gezet door Shownieuws. Ze mag niet meer verschijnen in uitzendingen waarin het over Ali B gaat.

Lilian Marijnissen en Natacha Harlequin © SBS

Zowel Natacha Harlequin als Shownieuws hebben een storm van kritiek over zich heen gehad met haar malle optreden in de dinsdagshow, waarin ze bekendmaakte zich te voegen bij het advocatenteam van Ali B. Ze begon de rapper helemaal op te hemelen aan de desk, en de andere deskundigen stonden erbij en keken ernaar.

Lilian kritisch

Vanwege de ontstane ophef is besloten om Natacha nu te weren uit uitzendingen waarin het over Ali gaat. “Het was toch een beetje ongemakkelijk”, reageert Hélène Hendriks aan de talkshowtafel van De Oranjezomer.

Wat vindt tafelgast Lilian Marijnissen ervan? “Jij zei zelf al ‘ongemakkelijk’ en dat vind ik ook. Die zaak komt volgende week voor de rechter. Ik zou denken… Ik vind het al zo irritant dat er al zoveel is gezegd hierover, en ook over hem en over alles wat er wel of niet zou zijn gebeurd, maar laat dat nou aan een rechter.”

‘Heel verstandig’

Natacha moet gewoon nog even zwijgen, vindt Lilian. “Laat nou eerst die rechter wat zeggen. Ik geloof dat Shownieuws ook inmiddels wel heeft aangegeven dat ze voorlopig niet meer zal aanschuiven. Dat lijkt mij op zich verstandig.”

Daar is Wesley Sneijder het mee eens. “Dit soort dingen moet je aan de rechter laten. Als het waar is, dan is het waar en als het niet waar is, dan heb je nog genoeg tijd om daar te gaan zitten en je verhaal te gaan doen. Ik vind het allemaal een beetje… Dat ophypen richting zo’n rechtszaak… Ja, we zien het toch wel volgende week, wie er in zijn gelijk is?”

Gek podium

Jack van Gelder begrijpt de kritiek volledig. “Ja, dat vind ik ook. Het is natuurlijk ook een gek podium, hè? Shownieuws gaat over dit soort figuren, bekende Nederlanders, maar zij zit nu als een ander persoon aan tafel en dat maakt het inderdaad buitengewoon ongemakkelijk en niet gewenst.”

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen