Hélène Hendriks: ‘Charles, je moet niet onze huisvriend afkraken’

Hélène Hendriks maant haar tafelgast Charles Groenhuijsen om niet VI-prominent Raymond Mens af te kraken. “Dat is zeker niet de bedoeling”, zegt de 43-jarige presentatrice streng.

Hélène Hendriks en Charles Groenhuijsen © SBS

Charles Groenhuijsen duikt ineens overal op als Amerikakenner nu het einde van zijn talkshow Op1 in zicht is. Zo zit hij de afgelopen weken om de haverklap in Shownieuws om Amerikaanse showbizzonderwerpen te becommentariëren en zat hij gisterenavond in de talkshow van Hélène Hendriks over de naderende verkiezingen in de Verenigde Staten.

Kritisch over Mens

Naar welke andere Amerikakenners kijkt Charles graag? Hij vertelt: “Maarten van Rossem vind ik goed. Die weet ook waanzinnig veel. Het nadeel van Maarten voor mij is dat ik het meestal met hem eens ben. Nou ja, nadeel… Maar ik vind hem hartstikke goed.”

En de Amerikakenner van VI dan? “Met Raymond Mens wil ik het nog wel eens voor een deel oneens zijn. Raymond schuift wel eens een beetje naar rechts ook, hoewel hij ook altijd zegt: ‘Nee, ik ben heel neutraal.’ Maar intussen zit hij een beetje richting Trump en ik zit duidelijk meer richting Biden, dus dat schuift af en toe wel.”

Niet afkraken

Hélène maant Charles wel om Raymond met rust te laten. “Het is zeker niet de bedoeling dat je onze huisvriend gaat afkraken hier, hè, want Raymond is wel…”, zegt ze met een glimlach.

Charles daarop: “Ik kraak hem helemaal niet af. Ik zeg alleen dat hij af en toe wel eens een beetje naar die kant schuif en ik naar die kant. (…) Verder zat hij laatst zelfs bij de presentatie van mijn boek, dus we zijn verder hartstikke goed samen.”

Hélène: “Nou, vooruit, goed.”

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen