Olcay Gulsen haalt uit naar Yvon Jaspers: ‘Die vind ik vreselijk’

Olcay Gulsen haalt behoorlijk hard uit naar Yvon Jaspers, de immer geplaagde presentatrice van Boer Zoekt Vrouw. Ze is duidelijk niet gecharmeerd van de KRO-NCRV-ster. “Vreselijk!”

Yvon Jaspers en Olcay Gulsen © NPO, RTL

Presentator Ruben Nicolai stipte gisterenavond in zijn programma Beste Kijkers aan dat Hello Goodbye weer terugkeert op de buis met Joris Linssen als de vertrouwde presentator. “Het is toch een topformat? Dan begrijp je toch niet dat ze daar ooit mee op zijn gehouden?”, vraagt hij aan de BN’er-panelleden, waaronder Olcay Gulsen.

Van de buis

Olcay weet kennelijk niet zoveel van Hello Goodbye. “Ik snap het niet. Is dat programma dan ook al drie keer van de buis geweest of alleen Joris?”

Daarop komt Ruben met een enorm lange uitleg. “Nou, het programma is ook van de buis geweest, maar eerst is Joris eraf gehaald, toen hebben ze Klaas Drupsteen naar voren geschoven, want dat was de man van de toekomst, maar na twee jaar toch niet. Toen hebben ze Klaas eraf gehaald.”

Niet alleen

En toen? Ruben: “Toen hoorde Joris dat, is hij zelf naar KRO-NCRV gegaan, maar wat niet leuk was voor Joris, is dat ze zeiden: ‘Oké, je mag het doen, maar niet alleen. Je moet het met Yvon Jaspers doen.’”

Als Olcay de naam van Yvon hoort, roept ze uit: “O, vreselijk!”

Het leidt tot hilariteit in de studio.

Marc boos

Maar weet Olcay wel dat ze naast Yvons bestie Marc-Marie Huijbregts zit. Hij reageert boos: “Vreselijk? Dat is hartstikke leuk!”

Georgina Verbaan: “Dat is een vriendin van Marc-Marie!”

Marc-Marie: “Ja, dat is een vriendin van mij. Die vind ik hartstikke leuk!”

Niet zo’n fan

Ruben probeert de boel te sussen. “Bedoel je het fenomeen samenwerken of Yvon Jaspers? Jij bent niet zo’n fan van Yvon Jaspers?”

Marc-Marie daarop: “Zij mag jou ook niet, geloof ik! Hahaha.”

Wie vindt de cabaretier eigenlijk verschrikkelijk? “Ik vind Mona Keijzer verschrikkelijk. Ja, sorry, dat is echt geen vriendin van mij.”

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen