Jeroen van der Boom analyseert: ‘Gordon leeft niet in de realiteit’

Jeroen van der Boom heeft het idee dat Gordon soms niet helemaal in de realiteit leeft. Hij denkt dat het ontbreken van een gezinsleven daarbij meespeelt. “Dat maakt je zachter.”

Gordon en Jeroen van der Boom © RTL

Ze hebben al jaren en jaren mot met elkaar: Jeroen van der Boom en Gordon. Het heeft van alles te maken met De Toppers; Goor is van mening dat Jeroen hem heeft weggepest uit die formatie. Er zijn door de jaren heen heel wat lelijke dingen over en weer gezegd, en eigenlijk wil Jeroen daarom niet meer zoveel kwijt over de geplaagde entertainer.

Heel zielig

Toch laat Jeroen zich nu verleiden om iets te zeggen over de mislukte muzikale comeback van Gordon. Vindt Jeroen dat falen van Gordon een heerlijk gevoel? “Iedereen die mij een beetje kent, weet dat ik nooit zou denken: net goed”, zegt hij in de Weekend.

Jeroen is op die manier helemaal niet meer met Gordon bezig. “Ik zie dit vak als leven en laten leven. Maar het kan elke dag afgelopen zijn en bij tijd en wijle vind ik het wel zielig. Soms wel.”

Geen contact

Eigenlijk wil Jeroen er nog steeds niet te veel over zeggen, ‘want we hebben al een tijdje geen contact’, maar, zo vervolgt hij: “Soms vind ik hoe dingen gaan jammer en sneu. Het is ook niet mijn wereld waar hij in zit. Dan lees ik weer dat hij last van zijn knie heeft. Dan denk ik: ook dát nog.”

Volgens Jeroen leeft Gordon niet in de realiteit. “Als je een gezin hebt, word je opgevangen in de realiteit van je gezin. Dat is het leven. Als je alleen maar artiest bent, sla je de mooie dingen van het leven over, die je soms ook wat zachter maken.”

Hondjes

Gordon heeft toch wel zijn hondjes? “Maar dat is anders dan kinderen.”

Op dit moment is Gordon druk bezig met een terugkeer van zijn horecaconcept Blushing naar het BN’er-dorp Blaricum, waar Jeroen tot enkele jaren geleden ook woonde. Hij is echter met zijn gezin verhuisd naar de hoofdstad. Daar bewoont Gordon tegenwoordig ook een miljoenenpenthouse.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Heeft Jeroen van der Boom een punt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen