Bridget Maasland pissig in talkshow Renze Klamer: ‘Hou je mond!’

Bridget Maasland laat zich behoorlijk opfokken door de reacties die tv-collega Angela Schijf krijgt op haar nieuwe kortpittige kapsel. “Kijk naar deze reactie, die is echt stúitend!”

Angela Schijf en Bridget Maasland © RTL

We zien Bridget Maasland tegenwoordig nauwelijks buiten de studio van RTL Boulevard, maar gisteren liet ze zich toch even buiten haar natuurlijke habitat zien. De presentatrice was namelijk voor het eerst te gast als tafeldame in de talkshow van Renze Klamer. Daar mocht ze het openingsonderwerp verzorgen; ze koos voor Angela Schijf.

Bridget pissig

Angela heeft haar kapsel korter gemaakt en daardoor heeft ook haar Flikken Maastricht-personage Eva van Dongen na negentien seizoenen opeens een kortpittig kapsel. De dramaserie heeft er een foto van naar buiten gebracht en daar staan ongelooflijk veel negatieve reacties onder. Veel mensen vinden het haar namelijk niet mooi staan.

En daar windt Bridget zich dan weer over op, vertelt ze in de talkshow Renze. “Ja, ik vind het haar prachtig staan, maar buiten dat moet zij dat natuurlijk helemaal zelf weten. Ze heeft er vorige week een post over gedaan en toen kwamen er al wat reacties binnen, maar van je eigen socials kun je het nog wel makkelijk verwijderen, maar nu niet.”

Lekker pittig

Nu staat dat kapsel namelijk ook op de socials van Flikken. Daar zegt een meneer, tot ergernis van Bridget: “Jammer, heel jammer. Dit is Eva niet meer. Dit gaat kijkers kosten (inclusief mij) en is het begin van het einde van Flikken Maastricht. Alleen maar voor een ‘stoer’ of ‘lekker pittig’ kapsel? Dit wordt het niet meer, Flikken is Flikken niet meer.”

Bridget vindt het ongelooflijk. “Om haar kapsel, hè? Ik kan me niet voorstellen dat als Victor Reinier dit had gedaan, mensen er ook over waren gevallen. Maar het kan nog erger…”

Paardenstaart

Gastheer Renze Klamer is er niet zo van ondersteboven. “Ik vind wel, Bridget, over smaak kun je altijd twisten. Iemand kan een paardenstaart leuker vinden dan dit.”

Hij vervolgt: “Je kunt zeggen: mensen moeten het een beetje voor zich houden of netjes houden, maar als iemand zo’n ingrijpende wijziging doet en je bent al zo lang een publiek figuur en mensen zijn heel erg gewend aan die staart, dan mag je dat ook niet mooi vinden natuurlijk.”

Ventileren

Bridget is het daarmee oneens. “Oké, volgende. Ik ben het met je eens dat je alles mag vinden, alleen je hoeft niet alles te ventileren.”

Renze: “Het hoeft niet, maar het mag wel.”

Bridget: “Maar déze, die is echt stuitend.”

Ze wijst op de volgende reactie: “Nou, lekker weer. Zo’n kort pittig kapsel is alleen voor vrouwen die in de overgang zitten en de liefde voor zichzelf verloren hebben.”

‘Hou je mond!’

Wat vindt Renze? “Ja, oké, dat is echt onnodig. Dan denk ik: doe dat niet, zeg het niet.”

Bridget: “Maar waarom vind je dat dan niet kunnen en het andere wel?”

Renze: “Het andere ging voor mij meer over esthetiek, maar ‘de liefde voor jezelf verloren hebben’…”

Bridget: “Omdat we in de overgang zitten?! Het is een natuurlijk proces. Ik vind het echt stuitend. Ik zit zelf vol in de overgang, dus het raakt me zeker. Als ze dan ook nog zeggen dat ik geen liefde voor mezelf meer heb, dan komt het hard binnen. Als een man begint over de overgang en liefde voor jezelf… Hou je mond!”

Instagram

Het nieuwe kapsel van Angela:

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen