Houdt André Hazes jr. zich deze meivakantie wél aan leerplichtwet?

André Hazes jr. neemt het ervan en is weer lekker op reis met zijn gezinnetje. De zanger vertrok diréct na de laatste schooldag van zijn zoontje. Houdt hij zich dit jaar wél aan de leerplicht?

André Hazes jr. © SBS, Instagram

Het is veruit de duurste en drukste tijd om op reis te gaan: tijdens de schoolvakanties. André Hazes jr. ging twee jaar geleden nogal creatief om met de schoolkalender, want hij besloot zijn zoontje al twee weken van tevoren uit de klas te halen voor een mooie reis door de Verenigde Staten. Dat heeft hem een aantekening op zijn strafblad opgeleverd.

Luuk zoekt uit

André en zijn knipperlichtvriendin Monique Westenberg zijn deze meivakantie wederom met hun zoontje naar de Verenigde Staten vertrokken. De grote vraag is natuurlijk: houden ze zich ditmaal wel aan de regels? RTL Boulevard is de beroerdste niet en heeft het alvast even gecheckt voor de leerplichtambtenaar van dienst.

Boulevard-host Luuk Ikink tijdens de uitzending op RTL 4: “Hij is in Amerika en wij vroegen ons af: hoe kan dat nou? Want hij maakte zich zelf nog zo’n zorgen over dat visum, hè, of hij dat wel zou krijgen. Ja, we hebben hem even gebeld, en z’n manager laat weten dat ze een nieuw visum hebben gekregen, dus dat is helemaal opgelost.”

Terug naar school

En hoe zit het dan met de schoolvakanties? “Nou, ze zijn daar ook met dat zoontje, André junior, en die is daar twee weken en dan gewoon weer – voordat de schoolvakantie is afgelopen – in de schoolbanken”, weet Luuk.

Collega Vivienne van den Assem: “Verstandig.”

Luuk: “En die docu uit Amerika? Daar is nog geen update over, dus dat is niet goed nieuws. Dat klinkt niet best.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u dat André Hazes jr. het recht moet hebben om buiten schoolvakanties om te reizen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen