Glennis Grace wil in kleedkamer snoepjes, fruit en gemberthee

Glennis Grace wordt bij de dinnershows waar ze tegenwoordig optreedt behoorlijk in de watten gelegd. Al haar kleedkamereisen worden ingelicht: van snoepjes tot fruit tot gemberthee.

Glennis Grace © William Rutten

Na al die tijd verguisd te zijn door het publiek, moet het voor Glennis Grace heerlijk voelen om als ware VIP behandeld te worden achter de schermen van de dinnershows waar ze tegenwoordig optreedt. De zangeres moet weer van onder af aan beginnen en daarom zingt ze tegenwoordig Whitney Houston-medleys terwijl het publiek op hun eten zit te kauwen.

Koningin Glenda

De Jumbo-rel heeft behoorlijk gemorreld aan de status van Glennis en dat is de enige reden waarom de makers van die dinnershow haar konden strikken. Ze wordt door producent Marc Forno behandeld als een soort koningin, laat hij blijken in gesprek met de Party.

Een journalist van het tijdschrift vraagt hem: “Glennis moet het best spannend hebben gevonden om weer voor een grote groep mensen op te treden. Kon jij haar op een bepaalde manier tot steun zijn?”

Snoepjes en fruit

Marc doet er alles aan om het Glennis naar de zin te maken. “Als Glennis binnenkomt, word ik meteen gebeld door de tourmanager. Ik sta dan bij de deur op haar te wachten en geef haar een hug als zij er is. Ik breng haar zelfs naar de kleedkamer, waar altijd snoepjes en fruit liggen.”

Snoepjes en fruit behoren tot haar kleedkamereisen. “Glennis heeft heel normale wensen. Ze lust graag thee met gember, die ik voor haar haal. Inmiddels heeft Glennis een aantal shows bij ons gedaan en je merkt het verschil. De eerste show vond ik haar een beetje gespannen, maar nu is ze helemaal relaxed.”

Nog een keer

Glennis heeft al flink wat optredens achter de rug, vertelt Marc. “Heel druk ben ik geweest met de kerstshow van dinnershow Grandeur. We hebben daar net Glennis Grace een paar keer als gastartiest gehad. En op 20 januari komt ze nog een keer terug.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Glennis Grace wordt bij die dinnershows behandeld als megaster. Terecht?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen