André Hazes jr. met beide benen op grond gezet na veilingconcert

André Hazes jr. zwééft helemaal na zijn ‘uitverkochte’ concert in Ahoy, maar Yvonne Coldeweijer ramt hem met haar volle juicebeker terug op de grond. “Al die slaafjes om hem heen!”

André Hazes jr. en Monique Westenberg © Videoland

Zonder VakantieVeilingen zou het afgelopen zaterdag flink hebben geëchood in Ahoy. Er waren zó weinig kaartjes verkocht dat André Hazes jr. zijn concert in de uitverkoop moest gooien via een veilingsite. Hartstikke pijnlijk natuurlijk, maar sinds dat veilingconcert zweeft hij helemaal. André poseert in een serie fotootjes op Instagram als een superster.

André’s slaafjes

Gelukkig is daar Yvonne Coldeweijer om hem even met beide benen op de grond te zetten. “Elvis heeft opgetreden afgelopen weekend!”, schrijft ze cynisch op haar juicekanaal. “Hoewel hij eerst had aangekondigd geen ‘ouwelullenmuziek’ van zijn vader te gaan zingen, heeft hij er uiteindelijk bijna z’n hele avond mee gevuld. 😂”

Hilarisch, vindt Yvonne. “En dat is maar goed ook natuurlijk. Ik hoor dat hij alweer roept dat hij volgend jaar weer Ahoy wil vullen alsof hij nu alweer is vergeten hoe de zaal ‘vol’ is geraakt. Dat komt door die slaafjes om hem heen die hem vertellen wat hij wil horen.”

Kleinere zalen

André hoort thuis in de kleinere zalen, aldus Yvonne. “Doe nou maar ff weer beide beentjes op de grond en rustig een klein clubtourtje opzetten. 👍 Rustig bouwen aan muziek die je leuk vindt en geen ‘grote’ dingen proberen de komende tijd.”

Ze vervolgt: “Je bent geen Elvis, je bent geen rockster. Je bent toevallig de zoon van André Hazes met een onstuimig liefdesleven. En daar kun je best leuke dingen mee doen. Omarm je plek.”

‘Die meid!’

Yvonne moet ook erg lachen om hoe Monique op al die Ahoy-backstagefoto’s staat. “Met elkaar maken we al bijna 10 jaar deze reis”, schrijft ze erbij.

De juicekoningin giert het uit: “10 jaar? 😂 De meid telt gewoon door. Als je zes keer wordt gedumpt en zelfs na een verloving en een miskraam, dan is jouw reis niet samen maar helemaal alleen. Richting de vuilstortplaats.”

Instagram

André voelt zich als God:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Zou u André Hazes jr. afraden om terug te keren in Ahoy?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen