Dyantha Brooks huilend op televisie vanwege stinkende worst

Dyantha Brooks moest gisterenavond live op televisie huilen van het lachen nadat ze een geurende worst op de Shownieuws-desk had gegooid. “Ik heb mijn lolletje ook weer gehad!”

Dyantha Brooks © SBS 6

De bekende Duitse zangeres Helene Fischer heeft tijdens haar laatste concert in Frankfurt een worst naar haar band gegooid en daar is een hele ophef over ontstaan bij onze oosterburen. “We moeten het hebben over die enorme worst of dildo bij Helene Fischer”, zegt Dyantha Brooks in het slotitem van Shownieuws.

Dildo of worst

Bart Ettekoven komt daarop met enige duiding. “Nou, Duitsland staat op zijn kop, want ze trekt iets onder haar rok vandaan en zwaait daar vervolgens heerlijk mee rond. Haar band kijkt geschokt en aan het eind, voordat ze het podium verlaat, gooit ze het ook naar de band toe. Nou, de Duitse pers pakt hier echt enorm mee uit.”

Hij vervolgt: “Bild schrijft dat een dildo is, Bunte schrijft dat het een worst is. De video gaat viral. Mensen denken dat ze met een eigen dildolijn op de markt komt. We hebben Kim Holland even gebeld en zij zegt: ‘Volgens mij is het een worst.’”

Domme grap

Dyantha doet vervolgens nadrukkelijk haar beklag. “Waarom zou je dit doen? Dat is toch een hele domme grap? Ik heb misschien een andere humor, maar nog heel even dit…”

Dan gooit Dyantha plotseling een grote worst op de desk. Haar collega’s kijken haar eerst heel raar aan en beginnen dan te lachen. Bart: “Wat een slechte, slechte grap! Wie heeft jou dit aangepraat?”

Ronald Molendijk: “Dit is echt zó slecht.”

Bart verbijsterd: “Ik mag hopen dat je dit niet zelf hebt verzonnen.”

‘Rond maar af!’

Ronald: “Rond maar gewoon af! Het is klaar!”

Bart: “Heb je daar de hele avond op gezeten?”

Dyantha: “Ach jongen, het stinkt, dat wil je niet weten! Ik heb mijn lolletje ook weer gehad.”

Ronald: “Jeetje, wat slecht dit.”

William Rutten: “Nu ga je hem opeten ook!”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Welke Shownieuws-presentatrice ziet u liever?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen