Jaïr Ferwerda plaagt Rob Jetten, noemt nieuwe vriend ‘first lady’

Jaïr Ferwerda behandelt Rob Jetten plotseling als een soort verliefde tiener. En de nieuwe, mannelijke, partner van de politicus? Die zet hij weg als potentiële nieuwe first… lady.

Rob Jetten en Jaïr Ferwerda © RTL

Hij zal ongetwijfeld bij de meeste politici op de zenuwen werken, maar als dé politiek verslaggever van de late talkshow op RTL 4 kunnen ze er niet omheen: de verplichte vraaggesprekjes met Jaïr Ferwerda. Zijn items hebben vaak een ietwat schijtlollige ondertoon en om leuk over te komen voor de camera moet je daar toch een beetje aan meewerken.

All you need is love

In de nieuwste bijdrage van Jaïr is te zien hoe hij Rob Jetten staat op te wachten. Zijn nieuwe liefde stond groot op de cover van weekblad Privé, met als kop: ‘Rob Jetten valt voor hockeyhunk’. “All you need is love, tutudududu, all you need is love, tutudududu”, zingt de politiek verslaggever.

Rob: “Een goed humeur vandaag.”

Jaïr: “Ik heb een heel goed humeur. Ik zag u bij Prinsjesdag en ik denk: u stelt hem wel even netjes voor aan ons, maar dat zat er niet in? Of wel?”

‘Kom hem voorstellen!’

Rob en zijn hockeyhunk maakten hun opwachting op Prinsjesdag, maar disten Jaïr daar. “Is dit de nieuwe liefde dan van meneer Jetten?”, vroeg hij hen.

“Zeker!”, antwoordde Rob, maar ze liepen heel snel langs Jaïr heen. De verongelijkte verslaggever daarop roepend: “Kom hem eens even netjes voorstellen!”

‘Zó spannend’

Daar hadden ze niet zo’n zin in, zegt Rob nu. “Ja, hij vond het zó spannend, dat ik dacht…”

Jaïr: “Doorlopen! Doorlopen voor die camera!”

Rob: “Dat ga ik hem niet aandoen!”

Dan zet Jaïr de vriend van Rob weg als ‘het vrouwtje in de relatie’: “Was dit dan even een officieel campagnemomentje dat we even de first lady komen introduceren?”

Rob: “Nou, nee, nee, nee, nee. Maar het was wel zijn eerste keer dat hij een public appearance had om het zomaar te zeggen.”

Hockeyhunk

VVD-minister Christianne van der Wal komt ook nog even aan het woord over Robs nieuwe liefde: “De hockeyhunk noemen we hem! Ja, nou, dat is een behoorlijke hockeyhunk hoor! Ja zeker, ja! Ik zit naast Rob, dus ik heb dat meteen gevraagd aan hem.”

Jaïr concludeert: “In Den Haag heeft men het nog maar over één ding: de hockeyhunk van Robbie Jetten.”

Als het interview voorbij is en Rob wegloopt, zegt Jaïr: “Daar gaat hij, het tortelduifje.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Jaïr Ferwerda noemt de mannelijke partner van Rob Jetten een 'first lady'. Rare opmerking?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen