Marijke Helwegen onwel van hapjes op premièrefeestje HBO Max

Een premièrefeestje van de streamingdienst HBO Max is societyster Marijke Helwegen bijna fataal geworden. Op de terugweg heeft ze de hele autoweg bij elkaar gekotst. “STOOOOOP!”

Marijke Helwegen © HBO MAX, SBS 6

Marijke Helwegen is inmiddels 74 jaar, maar nog steeds zo fit als een hoentje. Toch is ze op een leeftijd gekomen dat ze wel een beetje moet oppassen wat ze allemaal doet en tot zich neemt. Laatst bij een premièrefeestje van de streamingdienst HBO Max is die arme vrouw gewoon bijna vergiftigd door de stagiaires van de catering.

‘Stóp!’

Het was echt verschrikkelijk, vertelt Marijke in een interview met de Party. “Op de première van het tweede seizoen van de HBO Max-serie And Just Like That, het vervolg op Sex And The City had ik na afloop opeens heel erg honger en toen heb ik op de afterparty een paar pastrami hapjes gegeten.”

Die hapjes waren mogelijk niet goed gekoeld. “In de auto terug naar huis, met een vriendin die net zo snel als Max Verstappen rijdt, zei ik opeens: ‘Stóp!'”

‘Zo misselijk’

Marijke heeft echt de hele rijksweg ondergekotst. Ál die HBO-hapjes op het asfalt. “Ik was zó misselijk en moest overgeven, wat ik langs de kant van de weg gedaan heb. Ik was doodziek.”

Gelukkig kan Marijke in dit soort situaties altijd terugvallen op haar vrienden en familie, die haar dan een luisterend oor bieden. “Een vriend die ik het vertelde, kwam niet meer bij van het lachen.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

HBO-feestje werd Marijke Helwegen bijna fataal. Aanklagen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen