Johan Derksen vindt dat Marc-Marie Huijbregts lelijke truien draagt

Johan Derksen vindt dat Marc-Marie Huijbregts heel lelijke truien draagt op televisie. Hij ergert zich daaraan, omdat hij sowieso al vindt dat de komiek niks toevoegt. “Wat doet hij daar!”

Marc-Marie Huijbregts en Johan Derksen © RTL, SBS

Marc-Marie Huijbregts is een favoriet mikpunt van spot van de mannen van Vandaag Inside. Zij ergeren zich structureel aan zijn vele optredens in de media, bijvoorbeeld aan de talkshowtafel van RTL. “Ik heb nooit begrepen… Ik kijk elke avond die talkshows en hij zit er iedere avond in een andere lelijke trui”, zegt Johan Derksen in VI.

Lelijke trui

Tijdens zijn optredens op televisie draagt Marc-Marie inderdaad steevast opvallende truien, bijvoorbeeld in het knalroze of met een eierpatroon. Lelijk, vindt Johan. “Ik denk ook: op basis waarvan zit die man daar? Die zit de hele avond te kirren, er komt geen fatsoenlijk woord uit.”

Johan vindt dat Marc-Marie niet genoeg autoriteit heeft om op te draven in praatprogramma’s. “Hij is nergens specialist is, kan ook niets eigenlijk. Hij heeft één keer een oudejaarsconference gedaan en dat was de slechtste die ik ooit gezien heb. Waarom zit die man er?”

Leuke sidekick?

Tafelgast Albert Verlinde weet het ook niet. “Ik denk omdat ze denken dat het een leuke sidekick is. Bij Matthijs van Nieuwkerk ging het nog, want daar was wel een soort dynamiek en dat programma had ook wel wat diepging. Nu moet hij vaak de lead nemen en die neemt hij ook, want hij hoort zichzelf behoorlijk graag praten. Ik herken dat wel”, lacht hij.

Hij vervolgt: “Dan krijgt hij alle kans om het te doen. Die podcast ook. Als je met hem zit te praten, kom je er niet eens tussen en hij zit te kwaken.”

Waarom Marc-Marie elke avond in een talkshow zit, begrijpt Albert wél. “Het wordt dik betaald.”

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen