Wilfred Genee maakt Ruud de Wild minútenlang belachelijk op tv

Wilfred Genee heeft Ruud de Wild gisterenavond minutenlang belachelijk gemaakt op de nationale televisie. “Onbegrijpelijk. Het zijn een beetje exhibitionisten, hè, die dat soort dingen doen?”

Olcay Gulsen, Ruud de Wild en Wilfred Genee © NPO, SBS

De nieuwe soap van Ruud de Wild en Olcay Gulsen op ’s lands meest bekeken zender, NPO 1, is een flop. Terecht, vinden de mannen van Vandaag Inside. Zij hebben gekeken naar de eerste aflevering en waren verbíjsterd, vooral om de scène waarin Ruud gaat zwemmen en daarna heel hysterisch doet in de auto.

‘Voel me niet goed!’

We zien Ruud en Olcay zwijgend naast elkaar in de auto zitten, terwijl ze over een industrieterrein in Amsterdam rijden. Plotseling duwt Ruud zijn arm in Olcay’s zij terwijl hij recht in de camera kijkt. Daarna kijkt ze hem verschrikt aan. Hij blijkt een soort paniekaanval te hebben van het zwemmen. “Moet ik even rijden? Blijven ademen, hè?”

Het ziet er allemaal zó absurdistisch uit dat het lijkt alsof Ruud en Olcay bewust een soort parodie op een reallifesoap maken. Wilfred deed deze scène gisterenavond minutenlang na in Vandaag Inside: “Ik voel me even niet goed. Kun je even het stuur overnemen? Ik voel me even niet goed. Oh, oh, oh. Ik voel me even niet goed zo. Ohhh!”

Amateurtoneel

Wat vindt Johan Derksen ervan? “Allemaal geacteerd, hè? Het is amateurtoneel!”

Wilfred: “Ja, wat was dat?!”

Johan: “Wilfred, ik zat te kijken, hè, maar wat moet je aan zelfoverschatting lijden als je ervan uitgaat dat wat er achter jouw voordeur gebeurt, dat dat interessant is voor miljoenen mensen. Kijk, zo’n John de Bever doet het, dat begrijp ik wel, die krijgt meer optredens ervan. En de Meilandjes doen het om hun zakken te vullen.”

Onbegrijpelijk

Maar van Ruud snapt Johan niets. “Ik heb niet begrepen dat PowNed dit doet. Het past daar niet. Íedere soap gaat ten onder, want na verloop van tijd moeten eindredacteuren en producers steeds dingetjes bedenken die ze moeten doen om het leuk te houden, waardoor mensen dingen gaan doen die ze normaal gesproken nooit doen.”

Wilfred: “Maar ook gewoon op NPO 1, hè? Niet een B-zender, maar NPO 1.”

Tafelgast Job Knoester: “Dat vind ik onbegrijpelijk dat de NPO zich voor dat soort dingen leent.”

Exhibitionisten

Johan: “Ik snap die mensen ook niet. Die diskjockey is best een serieuze gozer en dat meisje vind ik ook wel serieus. Die kan af en toe heel verstandig over onderwerpen praten. Dat die zich hiervoor lenen…”

Wilfred: “Ze wilden het zelf heel graag. Met name Ruud wilde het heel graag.”

Johan: “Dat vind ik onbegrijpelijk. Het zijn een beetje exhibitionisten, hè, die dat soort dingen doen? Die willen heel graag gezien worden.”

‘Ruud in bed!’

De ‘aanstellerige’ Ruud was gisteren een running gag in VI. Op een gegeven moment was Wilfred zogenaamd zó van het padje dat hij de uitzending niet eens meer kon afsluiten. Daarop wisselde hij van stoel met René van der Gijp.

René: “Morgen hebben we Ruud hier in bed! Niet aan de bar, maar in bed! Hahahahaha.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

De paniekerige Ruud de Wild wordt belachelijk gemaakt. Gemeen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen