Linda de Mol en Yvon Jaspers betrapt in Larens restaurant Mauve

Linda de Mol en Yvon Jaspers zijn door een paparazzo betrapt tijdens een ‘opbeurend onderonsje’ in het poenerige Laren. Ze hebben daar afgesproken in de brasserie Mauve.

Yvon Jaspers en Linda de Mol © KRO-NCRV, RTL

Heel erg vaak wordt Linda de Mol niet meer in het wild gespot door paparazzi. Ze ligt behoorlijk onder vuur omdat ze haar relatie met Jeroen Rietbergen een nieuwe kans wil geven. En dat terwijl het OM heeft besloten om hem te vervolgen voor verkrachting. Wat vindt Linda daar dan van? Denkt ze dat zijn vermeende slachtoffer liegt?

Dappere Linda

Linda zwijgt in de media, maar zoekt kennelijk wel steun bij andere geplaagde tv-collega’s, in dit geval Yvon Jaspers. Op de foto’s, die zowel te vinden zijn in de Party als bij BekendeBuren, zijn de twee duidelijk te zien. Yvon draagt een groene sjaal en Linda wandelt met een tas waarvoor een of ander beest lijkt te zijn opgeofferd.

De kop van Party? “Linda de Mol en Yvon Jaspers: tv-vriendinnen verenigd in verdriet. Zo verwerkt dappere Linda haar verdriet, in pittige tijden juist eropuit gaan.”

Twee blondines

De paparazzo stond toevallig voor Linda’s voordeur te posten toen ze op pad ging. “Nadat ze haar eigen Gooise voordeur is uitgewandeld en op pad gaat naar haar lunchafspraak, blijkt pas met wie de doorgewinterde presentatrice heeft afgesproken. Niemand minder dan Yvon Jaspers (…) verschijnt ten tonele.”

Party omschrijft hen gedetailleerd als ’twee blonde presentatrices met een zeer tot de verbeelding sprekende staat van dienst’. Waar ze elkaar troffen? In het poenerige Laren, bij de brasserie Mauve. Dat zit met 12 euro voor een lunchgericht niet aan de bovenkant van de markt – het is volgens de recensies op Google allemaal vrij doorsnee.

Knuffel

Wat Linda en Yvon met elkaar bespraken? Hun verdriet, denkt Party. Linda leeft al ruim een jaar in een nachtmerrie en Yvon is verdrietig omdat haar hondje te grazen is genomen door een andere hond. “Yvon kon dus goed een knuffel van haar maatje Linda gebruiken, en andersom vanzelfsprekend ook.”

“En dat is precies waar hechte en onvoorwaardelijke vriendschap om draait in het echte leven: steun in goede tijden en slechte tijden. That’s what friends are for.”

Prachtig.

Vertrouwenspersoon

Wat vinden de showbizzkenners van BekendeBuren ervan? “Meest verrassend is toch wel dat de twee dames goed bevriend zijn. Het mag bijna het best bewaarde geheim van het showbizzwereldje.”

De lunchafspraak van Linda en Yvon duurde twee uur.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Linda de Mol ook zou werken als presentatrice van Boer Zoekt Vrouw?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen