Johan Derksen bezorgd: ‘Is André Hazes jr. weer aan de drugs?’

Johan Derksen heeft André Hazes jr. de afgelopen week continu overal voor de camera zien staan en vraagt zich inmiddels af of hij weer aan de drugs is. “Want als je hem zo hoort lullen…”

André Hazes jr. en Johan Derksen © RTL, SBS

André Hazes jr. is de laatste tijd niet weg te slaan uit de media. De volkszanger verschijnt letterlijk voor élke cameraploeg die hij op zijn pad vindt. Hij zat ook aan tafel bij Beau van Erven Dorens, waar hij aangaf dat ‘het pijn doet’ als mensen zijn vader André Hazes zo de hemel in prijzen. “Want je doet zelf zo je best, snap je? En dat doet dan pijn.”

‘Weer aan de drugs?’

Niet zijn vader, maar híj heeft nu recht op de naam ‘André Hazes’, vindt junior. En zijn vader dan? Dat is André Hazes sr. Wát een zelfoverschatting, vinden de mannen van Vandaag Inside.

Tafelgast Özcan Akyol: “Hij wil ook niet meer ‘junior’ genoemd worden. Hij moet nu echt André Hazes genoemd worden, dus hij denkt: ik ben nu op dat niveau.”

Johan Derksen bezorgd: “Zou hij weer aan de drugs zijn? Hij was toch van de drugs af? Maar als je hem hoort lullen, dan denk je: hij is er weer aan.”

Eerbetoon

Het is arrogant dat André jr. de naam van zijn vader opeist, vindt Johan. “Je hebt in Amerika heel veel zangers, zoals Hank Williams jr. Die is in de zestig al! Dat is de zoon van de countryzanger Hank Williams, maar die draagt die naam met eer, ook om zijn vader te eren. Hans Kraay jr. heeft dat ook altijd gedaan.”

Wilfred Genee: “Dat is toch ook een eerbetoon aan je vader? Zeker als je een vader hebt die zoveel bereikt heeft.”

René: “Ja, natuurlijk man.”

Amerika

André jr. deed bij Beau net alsof ze in Amerika ook interesse in hem hebben. Johan: “Die begint nou te bluffen dat Amerika geïnteresseerd is in hem. Laat ik je één ding zeggen: niemand in Amerika is geïnteresseerd in André Hazes jr.”

René: “Die moet die lat toch ook eens lager gaan leggen voor zichzelf?”

Johan: “Niveau feesttenten.”

Halve ton

René vindt dat André jr. gewoon moet genieten van het geld en niet zo’n blaaskaak moet zijn. “Weet je wat André moet doen? Drie keer op een avond op zaterdag voor 15 duizend euro optreden. Half tonnetje, je komt thuis en je gaat eerst thuis over de grond liggen rollen van het lachen en daarna neem je een lekker glaasje wijn en je denkt er niet meer aan.”

“Maar hij denkt dat er een groot zanger in hem schuilt”, aldus René.

Johan: “Ja, hij denkt echt dat hij een groot artiest is. Dat is een misvatting. Dat was zijn vader wel. In Amerika hebben ze in elke derderangskroeg een betere zanger staan dan die Hazes.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u André Hazes jr. respectloos richting zijn vader?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen