Caroline van der Plas door het dolle: ‘Familie van Martien Meiland!’

Caroline van der Plas is door het dolle heen. De politica is erachter gekomen dat ze verre familie is van realityster Martien Meiland. “We zijn neef en nicht van elkaar. Het is om te gillen!”

Martien Meiland en Caroline van der Plas © BNNVARA

De oudovergrootouders van Caroline van der Plas zijn de oudgrootouders van Martien Meiland, blijkt uit onderzoek van het TikTok-account Stamboom van Nederland. Ze hebben daardoor voor ongeveer 1 procent hetzelfde gen. “Ik had Martien gelijk even een appje gestuurd van: ‘Hé, we zijn familie!’ Hij vond het ook om te gillen.”

Familie van elkaar

Caroline vertelt aan Shownieuws dat ze het hartstikke leuk vindt. De twee kennen elkaar al. “Ik vind het echt een fantastische vent. Hij is zo grappig en leuk en aardig. We hadden al gelijk een klik met elkaar. Dat is het bloed dat door onze aderen stroomt waarschijnlijk. Het is gewoon echt waar: Martien en ik zijn familie.”

Het is gewoon een vrolijk nieuwtje, aldus Caroline. “We zijn neef en nicht van elkaar. Ik kan geen kerstmis meer vieren zonder Martien. Dat kan gewoon niet meer. Hahahaha.”

Verre familie

Caroline en Martien kennen elkaar, omdat ze samen hebben gelogeerd bij Boerderij Van Dorst. Daar spraken ze over de meest intieme dingen, zoals over seks en intimiteit. “Ik vind seks en intimiteit heel anders. Ik hou zó van intimiteit. Weet je? Intimiteit kun je de hele dag beleven met iemand, met iemand waar je van gaat houden”, aldus Martien.

“En seks is natuurlijk heel vluchtig, heel snel. Net als zoenen. Dat vind ik nog een soort intiemer dan het hele seksgebeuren. Dat met die tongen en bij elkaar naar binnen… Ja, dat vind ik nog intiemer.”

Groot kussen

Daar is Caroline het mee eens. “Ja, zoenen is liefde zeg maar. Zo zie ik dat ook wel. Ik kan een heel eind meegaan met Martien. Intimiteit mis ik wel, maar niet per se het seksuele ofzo, weet je wel. Maar wel lekker tegen elkaar aan liggen. Dat is wel wat je mist natuurlijk.”

Is ze naar zoiets op zoek? “Dat laat ik voor wat het is. Ik heb een kussen in mijn bed en daar slaap ik vaak mee. Ik vind het wel fijn om iemand vast te houden. Die iemand is er niet meer en dan hou ik dat kussen vast. Dan denk ik niet: dit is Jan ofzo, maar het gevoel is fijn.”

Stamboom

Overigens staat het bewuste TikTok-account vól met BN’ers die verre familie van elkaar blijken, zoals Wilfred Genee en Epke Zonderland, Winston Gerschtanowitz en Rachel Hazes en Mattie Valk en Wim Kok.

Wordt het begrip familie nu niet heel ruim gezien? In het geval van Caroline en Martien gaat het nog niet eens zo héél ver terug, zegt de beheerder. “In theorie is (bijna) iedereen in Europa familie, maar dan moet je wel een stuk verder terug in de tijd dan deze boom.”

Stamboom

De stamboom die Caroline en Martien samenbrengt ziet u onderstaand. “De namen aan mijn kant van de familie, kloppen”, bevestigt de politica.

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen