André Hazes jr. maakt hele Insta leeg: ‘Hij doet net als Beyoncé’

André Hazes jr. heeft zijn hele pagina op Instagram schoongeveegd en dat zorgt voor beroering. Wat is hier precies aan de hand? “Hij doet nu gewoon precies hetzelfde als wat Beyoncé doet.”

André Hazes jr. © Videoland

De Instagram-pagina van André Hazes jr. ziet er momenteel verdrietig leeg uit. Hij volgde 1.067 mensen en had ruim 6.400 foto’s online staan, maar die heeft hij állemaal ontvolgd en verwijderd. Er resteert een pagina met bijna 900 duizend volgers, maar zonder content. Wat is hier allemaal aan de hand?

Stuiptrekking

Dyantha Brooks heeft deze schokkende gebeurtenis gisterenavond ter sprake gebracht in Shownieuws. “André Hazes had een soort van stuiptrekking op Instagram.”

Collega Anouk Smulders beschrijft de paniek die is ontstaan. “Iedereen schrok zich rot, want het is gewoon helemaal leeg. Hij heeft alles eraf gehaald, hij heeft mensen die hij aan het volgen was verwijderd.”

Net als Beyoncé

De mensen zitten er volgens Anouk bovenop. “Het is natuurlijk altijd bij hem: of hij nou naar links of rechts gaat, er gebeurt altijd wat en dan springt de hele wereld erbovenop. Ik vind het wel opmerkelijk, maar het schijnt dat internationale sterren het wel vaker doen als…”

Collega Ronald Molendijk geeft het verlossende antwoord. Hij vult aan: “Als er een aankondiging van nieuwe muziek komt. Beyoncé ook en veel meer mensen hebben dat gewoon gedaan.”

‘Werkt het?’

Het is geen geheim dat André zichzelf graag vergelijkt met grote internationale sterren, omdat hij volgens critici aan een vorm van grootheidswaanzin lijdt.

Anouk: “Werkt het dan op die manier?”

Ronald: “Je hebt het erover, dus schijnbaar wel.”

Anouk: “Dat meer mensen in de gaten houden wat hij weer gaat doen op de sociale?”

Ronald: “Ja, als hij iets post dan komt dat weer langs.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Bent u nieuwsgierig naar de nieuwe muziek van André Hazes jr.?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen