Waylon krijgt pak slaag na tv-optreden met zonnebril: ‘Dit mag niet!’

Waylon krijgt een flink pak slaag omdat hij zich met een zonnebril op heeft laten interviewen door RTL Boulevard. “Vreselijk! Hij heeft geen eens hits! Hoezo draagt hij die bril? Wat denkt hij dat hij is?”

Yvonne Coldeweijer en Waylon © RTL

Er was slechts één artiest die maandag wat pittige dingen zei tijdens de persdag van Holland Zingt Hazes, namelijk Waylon. Hij liet zich bij RTL Boulevard opvallend kritisch uit over de Hazes-familieruzie: “Ik denk dat André zich omdraait in zijn graf. Het is zo zinloos, joh. Om een paar rotcenten, om een naam. Rot allemaal even lekker op.”

Hilarisch

Lachwekkend commentaar, vindt Yvonne Coldeweijer het. Zij zegt in haar podcast De Juice Show: “Dat vond ik hilarisch. Heb je dat gezien wat hij allemaal zei? ‘André draait zich om in zijn graf. Hoe durven ze dit te doen? Dit is echt niet wat hij gewild heeft.’ Ik dacht: alsof jij dat weet!”

Waylon schijnt de organisatie van het evenement te hebben gevraagd om op te treden met een eigen versie van een Hazes-liedje. Dat zou zijn afgekeurd. “Sit the f*ck down. We komen niet voor jou, Willem! We komen voor André Hazes z’n muziek!”

Zonnebril

Het stoort Yvonne dat Waylon tijdens dat interview een zonnebril droeg. “Dan staat hij daar tijdens dat interview met die bril op. Vreselijk! Hij heeft geen eens hits! Hoezo draagt hij die bril? Wat denkt hij dat hij is? Zet die bril af! Hij mag die bril niet op. Je mag die bril alleen op als je nummer 1-hits hebt gehad. En dan niet samen met Ilse de Lange!”

Het is gewoon sterallures, zegt ze. “Net als dat André junior ook zo’n gouden microfoon had. Ik vind het zo gaar. Wie denk je dat je bent, Elvis? Jullie hebben allebei één nummer 1-hit gehad. Ga zitten. Je mag dat alleen als je legend bent. Zoals André Hazes senior.”

Vreemdaan

Tot slot stelt Yvonne dat Waylon zijn geliefde Bibi Breijman wederom zou bedriegen. “Ja, ik heb begrepen dat hij vreemdgaat in Wisseloord Studios.”

Heeft ze daar meer info over? “Nee, helaas niet. Maar ik ben er wel mee bezig. Ja, sommige spionnen zijn echt f*cking irritant. Ja, die willen dan zeg maar niet alles zeggen. Dan zijn ze bang dat ze gepakt worden. Maar het is in ieder geval heel erg kwalijk als hij dat nog steeds doet. Echt een loser.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Waylon staat RTL Boulevard te woord met een zonnebril op. Overdreven?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Rob Kemps staat nog negen maanden onder contract bij SBS 6. Gaan ze verlengen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen