Leontien van Moorsel: ‘Rachel Hazes houdt echt niemand over’

Leontien van Moorsel heeft net als Sandra Schuurhof het idee dat Rachel Hazes door al die rechtszaken behoorlijk aan het vereenzamen is. “Wie gaat zij eigenlijk nog overhouden?”

Sandra Schuurhof, Rachel Hazes en Leontien van Moorsel © SBS 6

Rachel Hazes is vaste klant bij de rechtbank. Ze heeft er een soort hobby van gemaakt om Jan en alleman voor het gerecht te slepen en zelfs de mensen die het meest dichtbij staan zijn niet veilig. Zo is ze momenteel verwikkeld in conflicten met haar eigen dochter Roxeanne Hazes en haar voormalig beste vriendin Marieke van Beek.

‘Het is zó pijnlijk’

Deze Marieke huurt sinds 2016 een van Rachels appartementen in Vinkeveen, maar de beroepsweduwe wil die vrouw eruit hebben zodat ze meer huur kan pakken. De huidige huursom van 800 euro was afgesproken in de tijd dat ze nog besties waren, maar nu hun vriendschap voorbij is wil ze bijna het dubbele. Die poging strandde in 2021 al bij de rechter.

Desondanks blijft Rachel maar doorprocederen. “Wat pijnlijk dat je als twee goede vriendinnen ineens recht tegenover elkaar staat. Deze twee dames deden werkelijk álles samen. Ze gingen samen op vakantie, ze runden samen dat Melvin Produkties en hun families waren verweven met elkaar. Dan eindigt het zo”, zegt Bart Ettekoven in Shownieuws.

Rottige euro’s

Presentatrice Tooske Ragas is het daarmee eens. “Ontzettend.”

Collega Sandra Schuurhof vindt dat Rachel haar blaffende toga’s eens thuis moet houden. “Voor die rottige paar duizend euro.”

Privé-baas Evert Santegoeds: “Die ze nu kwijt is aan een advocaat.”

Sandra: “Ga je dan wat ooit je beste vriendin was voor het gerecht slepen?! Ik kan het me niet voorstellen.”

Twee verliezers

De rechter doet binnenkort uitspraak over de huurkwestie, maar Marieke lijkt te gaan winnen. Sandra ziet dat anders: “Je hebt straks twee verliezers.”

Leontien van Moorsel begrijpt niet waar Rachel mee bezig is. “Wie gaat Rachel allemaal overhouden? Recht tegenover je kind staan, nu weer je allerbeste vriendin. Het is echt… Die staat er dadelijk helemaal alleen voor.”

Sandra: “Ja, dat is een harde prijs die je moet betalen, hè?”

Alleen kerstfeest

Evert vreest het ergste voor Rachel. “Dan kan zij bij Holland Zingt Hazes ‘Ik zit hier heel alleen kerstfeest te vieren’ zingen volgend jaar.”

Leontien: “Als het zo doorgaat wel.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Rachel Hazes wordt steeds eenzamer. Zou u overwegen om als vrijwilliger haar buddy te worden?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen