Connie Witteman: ‘Marco Borsato? Al twintig jaar niet gesproken!’

Connie Witteman is de vrouw die Marco Borsato en Leontine Ruiters ooit aan elkaar koppelde tijdens een diner bij haar thuis. Heeft ze nu nog contact met de zanger? “Al twintig jaar niet!”

Connie Witteman, Marco Borsato en Leontine Ruiters © RTL, Instagram

De vonk tussen Marco Borsato en Leontine Ruiters sloeg ooit over tijdens een diner bij Connie Witteman thuis in Wassenaar. Nu, vele jaren later, gaan de twee een stuk minder gelukkig door het leven. Hem wacht vervolging in een zedenzaak boven het hoofd en zij is net gedumpt door een of andere multimiljonair.

Connie over Marco

Connie kent Marco dus al heel lang, maar hebben ze nog veel contact? “Ik heb Marco al zeker twintig jaar niet gesproken. Er is geen ruzie geweest of zo, maar Marco en Leontine kregen op een gegeven moment hun eigen leven, en ik zat ook in mijn eigen bubbel”, zegt ze in de nieuwste Story.

Wat vindt ze van de beschuldiging aan het adres van Marco? Er is aangifte tegen hem gedaan wegens seksueel misbruik bij een 15-jarig meisje. “Ik vind het vreselijk wat Marco nu allemaal overkomt”, aldus Connie. “Ik kan in elk geval zeggen dat ik nooit twijfels over hem heb gehad. Nooit!”

The Masked Singer

Marco treedt vanwege de smet op zijn naam nauwelijks in de publiciteit. Ook Connie zien we nauwelijks, maar zij kiest er natuurlijk zelf voor. “Ik heb er gewoon geen zin meer in. Laatst kwam ik thuis van een weekendje Brussel, en toen lagen er negen aanvragen voor tv-programma’s”, zegt ze. “Négen!”

De societyster zegt overal nee op. “Een daarvan was van The Masked Singer. Maar echt, ik heb er geen zin meer in. Ik zou hooguit nog een keer een leuke documentaire willen maken.”

Nou, aanvraag tien is in opkomst… Kan iemand alvast budget aanvragen bij het Filmfonds?

Story

De cover van de nieuwste Story:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Gelooft u ook in de onschuld van Marco Borsato?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen