Aran Bade: ‘Eva Jinek reageert wel héél serieus op parttimevraag’

Aran Bade, sterverslaggever van RTL Boulevard, vindt dat Eva Jinek wel héél serieus heeft gereageerd op de vraag of ze parttime of fulltime werkt. “Ze mag wel iets meer lachen erover, toch?”

Aran Bade en Eva Jinek © RTL

Eva Jinek krijgt sinds haar overstap naar RTL 4 regelmatig de kritiek dat ze wel héél weinig werkt voor een salaris van naar verluidt 1,2 miljoen euro. Volgens RTL Boulevard stellen critici dat ze zo’n zes maanden vakantie per jaar heeft. Een behoorlijk luxeleven natuurlijk, maar als feminist weigert Eva om zichzelf een parttimer te noemen.

Parttimer Eva

Hoewel Eva weinig op zender is, was ze van de week duidelijk niet gelukkig met de vraag van Marc-Marie Huijbregts of ze nou parttime of fulltime werkt. “Oh! 136 uitzendingen per jaar, zeg het maar! In uren uitgedrukt werk ik fulltime.”

Sterverslaggever Aran Bade van RTL Boulevard vindt dat Eva wel héél serieus reageerde en dat ze zich daarmee een beetje laat kennen. “Het is wel goed dat Marc-Marie het dan aankaart, toch?”, zegt hij in de showrubriek op RTL 4.

‘Iets meer lachen’

Collega Luuk Ikink: “Ja, anders blijft dat een beetje hangen.”

Aran: “Ja, daarom. Dat hangt dan over die tafel heen.”

Luuk: “Ik vond dat Eva het ook wel goed oppakte, toch?”

Aran: “Nou, ze mag wel iets meer lachen erover, toch?”

Kat in de zak

De kijkers van RTL Boulevard reageren vernietigend op Facebook. Zo zegt Roos: “1,4 miljoen per jaar en blijkbaar mag ze zelf de tijden invullen. RTL heeft een dure kat in de zak gekocht.”

Erik: “Ze zou wel wat langer op vakantie mogen… Een maand of 12 is prima.”

Natalie: “Ik gun Eva alle tijd, want ze werkt heel hard in de periodes dat ze wel aan het werk is. Alleen is dat gewoon niet fulltime.”

En Anja: “Dan zegt ze nog dat ze fulltime werkt ook 😂. Ja, aan haar salaris te zien misschien. 💰 Twee keer drie maanden per jaar noem ik geen fulltime of ze werkt in die tijd 16 uur per dag.”

‘Werk om te leven’

Yvonne vindt het juist te prijzen dat Eva zo weinig werkt. “Iedereen maakt zijn eigen keuze. Er is meer in het leven dan werken. Hoe mooi is dat je er voor je kinderen er kan zijn en kan zien opgroeien. Typisch iemand zonder kinderen die zo redeneert. Werk om te leven en leef niet om te werken.”

Rebecca is er ook blij mee dat Eva zo vaak afwezig is. “Ik vind wel leuk dat Beau en Humberto er ook tussendoor zijn. Geeft een leuke afwisseling! 😃”

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen