André Hazes jr. geïrriteerd voor camera Boulevard: ‘Rare vraag’

André Hazes jr. reageert zwaar geïrriteerd als hij na zijn optreden bij Eva Jinek wordt overvallen door Aran Bade, de sterverslaggever van RTL Boulevard. “Dit vind ik een beetje een rare vraag.”

Aran Bade en André Hazes jr. © RTL

Eva Jinek heeft een redelijk belabberd interview achter de rug met André Hazes jr. Ze vroeg de volkszanger naar allerlei ditjes en datjes, maar de écht hete hangijzers liet ze onbesproken. Zowel de kroketzaak van moeder Rachel als de erfeniskwestie die zus Roxeanne voor de rechter laat komen: het werd allemaal nauwelijks besproken.

‘O, Jezus’

Als de presentatrice zúlk half werk aflevert, dan móet Aran Bade natuurlijk wel uitrukken. De sterverslaggever van RTL Boulevard dook bovenop André toen hij de studio van Eva kwam uitgelopen. De volkszanger vertelt hem dat hij het optreden ‘eigenlijk heel chill’ vond. “En ook nu gewoon lekker naar huis. Dat is ook wel lekker.”

Aran: “We hebben je een jaar niet gezien, hoe gaat het met jou en hoe heb je dat herstel ervaren?”

André: “O, Jezus, ik moet even schakelen, want ik heb er net zó lang over gesproken. Ik heb het echt als een cadeautje ervaren, man. Ik ben heel dankbaar voor deze tijd en ook als ik zie wat het me opgeleverd heeft en waar het me gebracht heeft, dan ben ik echt heel dankbaar, man. Echt waar.”

Rare vraag

Aran: “Je sprak heel mooi, ook over je zus. Die mist jou. Mis jij haar ook?”

André’s gezicht betrekt onmiddellijk. Hij kijkt Aran héél vies aan, alsof er nog een stukje gecremeerde kroket in zijn holle kies zit. “Dit vind ik een beetje een verv…”

Aran: “Moeilijk?”

André: “Ja, nee, een rare vraag.”

Aran: “Oké.”

André: “Ik wil over alles antwoorden, maar dit is een beetje persoonlijk, denk ik, toch?”

Té persoonlijk

Aran: “Laten we het bij jou houden.”

André: “Nee, nee, zo bedoel ik het niet, maar sommige dingen zijn té persoonlijk, snap je?”

Je hele privéleven voor tonnen verkopen aan RTL’s Videoland, om vervolgens op tilt te slaan vanwege een persoonlijk vraagje over je zus. Aran laat het er niet bij zitten: “Je was heel persoonlijk, ook over jullie als gezin en als familie. Heb je contact met Rachel en hoe gaat dat?”

André: “Ik heb af en toe contact, ja. Af en toe. Maar dat het stroever is, is natuurlijk geen geheim, ja.”

Erfeniskwestie

Aran over de erfeniszaak: “De rechtszaak komt eraan en je zei net dat je daar geen deel aan hebt, maar het is ook jouw deel toch?”

André: “Ik ben daar geen deel van.”

Aran: “Nou, als het over de erfenis gaat uiteindelijk?”

André: “Ja, maar… Ja, weet je wat het is? Ik bemoei me er bewust niet mee, snap je? Ik werk voor mijn eigen centjes en daar ben ik hartstikke trots op en ik heb nog nooit aan zoiets gedacht als een erfenis, dus ik wil me daar gewoon echt lekker buiten laten het liefst. Ik wil niet eens dat mijn naam in deze rechtszaak genoemd wordt, want ik wil er bewust niets mee te maken hebben.”

Echte Hazes?

Het is verdacht dat André niet achter de erfenismiljoenen aan zit, vindt Yvonne Coldeweijer. Zij rakelt op haar juicekanaal het gerucht op dat André eigenlijk een andere biologische vader heeft: “Niks mee te maken? 👀 Is dat omdat Rachel weet dat je eigenlijk André Eijk heet en niet Hazes? 😏.”

Aran vervolgt zijn interview met de zanger: “Je wil geen partij kiezen?”

André: “Dat, en ik wil alleen maar op positief focussen.”

Aran: “De laatste vraag alleen nog even: ben je weer met Monique samen?”

André: “Wij hebben een vorm gevonden die voor ons heel goed werkt, voor ons drieën.”

Kritiek op Eva

Aran uit in de studio van RTL Boulevard kritiek op het halve werk van Eva. “We vonden wel, en daar hadden we het als redactie over, dat Eva een aantal vragen gewoon echt liet liggen. Ik vind het wel een beetje een gemiste kans, want je wil het toch over die erfenis weten.”

Wat vindt hij van André’s sneer over die ‘rare vraag’? “Hij werd er een beetje emotioneel van bijna, dat hij er niets over durfde te zeggen.”

Luuk Ikink: “Misschien moet hij zelf ook wel nadenken van: waar komt die ruzie ook alweer eigenlijk vandaan en waarom hebben wij überhaupt geen contact meer, broer en zus? Nu de nevel is opgetrokken.”

Aran: “Ja, en: waar ligt de sleutel? Ik denk wel dat het een worsteling is voor hem. Hij wil weer terug de schijnwerpers in, maar is dit het juiste moment voor hem met al die ballast van die rechtszaken? Daar zit ook die p(est) in naar z’n moeder, van: waarom doe je dit allemaal?”

Fragment

Het item uit RTL Boulevard:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

André Hazes jr. vindt een vraagje over de ruzie met zijn zus Roxeanne 'privé'. Volledig de weg kwijt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen