Samantha Steenwijk krijgt kritiek op kerstpak: ‘Van de Albert Cuyp?’

Samantha Steenwijk krijgt forse kritiek op het blauwe kerstpak waarmee ze poseert op de cover van Beau Monde. Het ziet er volgens Marc-Marie Huijbregts héél goedkoop uit. “Niet kwalitatief!”

Marc-Marie Huijbregts en Samantha Steenwijk © RTL, Beau Monde

Terwijl Samantha Steenwijk nog aan het uitbuiken is van haar kerstdiner, krijgt ze de volle laag van collega-BN’er Marc-Marie Huijbregts. De komediant bladert in de nieuwste aflevering van zijn podcast door de kersteditie van Beau Monde en treft haar direct aan op de cover, waarop ze poseert in een blauw kerstpak. “Samantha Steenwijk staat voorop.”

‘Een beetje KLM’

Collega Aaf Brandt Corstius vindt het opvallend hoe Samantha eruitziet op de cover van het blad. “O, jeetje, Samantha Steenwijk. Die hebben ze wel heel anders gestyled dan normaal.”

Dan begint Marc-Marie de kleding van Samantha af te kraken. “Ja, maar ik vind dat pakje dan weer niet zo kwalitatief.”

Aaf is het daarmee eens: “Een beetje KLM.”

Van de markt?

Marc-Marie denkt dat Samantha gewoon met iets heel goedkoops op de cover van de Beau Monde staat. “Het lijkt niet zo’n kwalitatief goede stof waar dat van is gemaakt.”

Daar is Aaf het helemaal mee eens. “Nee, het is een beetje van de Albert Cuyp (een markt in Amsterdam, red.), maar dat weet je niet. Soms heb ik dat met hele chique kleding.”

Marc-Marie: “Hahaha.”

Leuke dingen

Waarschijnlijk móest Samantha dit gewoon aantrekken, aldus Aaf. “Daar kan Samantha Steenwijk niets aan doen. Die moest dit gewoon aan van de stylist.”

Marc-Marie: “Het is ook niet dat er met de Albert Cuyp iets mis is.”

Aaf: “Daar kun je heel leuke dingen kopen.”

Marc-Marie: “Nu lijkt het net alsof je verschillende mensen tegelijk het ravijn induwt, maar zo is het zeker niet.”

Kerstpak

Het Albert Cuyp-achtige kerstpak van Samantha:

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen