Sylvana Simons reageert op bewering dat ze vroeger een man was

Sylvana Simons reageert op de bewering van een anonieme twitteraar dat ze vroeger een man zou zijn geweest. “Soms zien mensen p**mels waar ze niet zijn”, zegt de politieke diva.

Sylvana Simons © De Vooravond

Dat het internet vol zit met gekkies weet Sylvana Simons als geen ander. Aan de lopende band wordt ze op sociale media lastiggevallen door de meest rare snuiters. Eén van hen ‘beschuldigt’ de voorvrouw van BIJ1 en oud-presentatrice van TV Makelaar nu dat ze vroeger een man zou zijn geweest.

Racistische pa

Sylvana deelde gisteren op Twitter een anekdote over een van haar ex-geliefdes. “Een ex vroeg me of ik een BIJ1 sweater voor ‘m kan regelen. Toen ik hem (niet bepaald politiek uitgesproken) vroeg waarom, zei hij: “Om m’n racistische pa te f*cken natuurlijk!” Heel even (!) wist ik weer waarom ik hem (tientallen) jaren geleden leuk vond.”

Ene Ferry merkt vervolgens op: “Roept de vraag op: waar ging het mis?”

Sylvana: “Ik weet het antwoord, hoeft niet op Twitter.”

Ene Erwin: “Hij was blank en had een kleine p**mel.”

Verbouwproject

Een twitteraar met de naam Witte Raaf denkt te weten waarom die relatie op de klippen is gelopen: “Mag best op Twitter. Sylvana is een verbouwproject, en dat schrikt mensen af.”

Witte Raaf wijst vervolgens op een oude foto van Sylvana, waarop ze er buitengewoon gespierd uitziet. Haar lage buikspieren vertonen hierop een begeerde V-lijn. “Ik vind dit zo’n rare foto van je Sylvana. Het lijkt wel of je een zwarte p**mel zou kunnen hebben. Niet dat ik geobsedeerd ben. Maar ik houd wel van eerlijke mensen.”

Sylvana reageert

Wát een onzin, zegt Sylvana. “Dit soort projectie zie je vaak bij racisten. Geobsedeerd door zwarte p**mels en seksualiteit. Valt me al een tijdje op.”

Dan: “Soms zien ze zelfs p**mels waar ze niet zijn. Ik snap het wel: niet iedereen is van nature gezegend met die mooie ‘v’ spieren die naar down there wijzen. Er is een naam voor maar kan er even niet opkomen… Ik ga trouwens stuk om dat pijltje! 😂”

Tweet

De bewuste foto van Sylvana:

https://twitter.com/SylvanaBIJ1/status/1581660405188816896

Angela trans?

Ook andere BN’er-vrouwen worden er op Twitter van ‘beschuldigd’ transseksueel te zijn:

https://twitter.com/TheDeal_U_want/status/1581588112610062337

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Doet Sylvana Simons er beter aan om niet op dit soort gekkies te reageren?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen