Maxime Meiland woest: ‘Iemand uit mijn omgeving lekt naar media’

Maxime Meiland is er behoorlijk pissig over dat er iemand uit haar omgeving lekt naar de media. “Ik heb dit echt in de inner circle gehouden en dan krijg ik er een beetje een raar gevoel bij.”

Maxime Meiland © Tom Cornelissen

De verwende, 26-jarige Meiland-telg Maxime wil voor de zoveelste keer verhuizen naar een nóg duurdere woning. Het realitykanaal Reality FBI onthulde dat ze zelfs al zouden hebben getekend voor de nieuwe miljoenenvilla in Noordwijk. Volgens de makelaar is de woning al verkocht onder voorbehoud.

Maxime flink pissig

Wat vindt Maxime ervan dat dit nieuws op straat ligt? Ze reageert flink pissig op Radio 538, waar een of andere vrouwelijke dj haar belt om een reactie te halen. “Dat is nog helemaal niet rond. Dat is dus gewoon weer helemaal uitgelekt, dat ik denk: hoe haal je het in je hoofd om iemand dan daarover te bellen?”

Ze vervolgt: “Ik snap het ook niet, want we hebben het heel erg binnenskamers gehouden. Wij vinden dat huis waanzinnig, maar het is natuurlijk een ontzettend duur huis, dus ik moet maar kijken of het allemaal gaat lukken.”

Lek in inner circle

Maxime stelt dat er momenteel nog niets zeker is. “We hebben wel een bod gedaan, maar we zijn nu met de bank in gesprek. Het kan ook maar zijn dat dat natuurlijk wordt afgeketst.”

Het zit haar ongelooflijk dwars dat dit in de media terecht is gekomen. “Ook omdat je het zo in een inner circle hebt gehouden krijg ik er een beetje een raar gevoel bij van: wie heeft dat dan gezegd?”

Prijs van de roem

Shownieuws-ster Bart Ettekoven vindt het lullig voor Maxime. “Er moet nog zóveel gebeuren en dan wil je niet dat het van tevoren al op straat ligt, want voor hetzelfde geld komt er nu iemand die meer gaat bieden of wat dan ook. Ze zegt: ‘We balen er heel erg van dat er een lek zit zó dichtbij ons’, omdat ze het maar aan zo weinig mensen had verteld.”

Toch moet Maxime er niet te veel over klagen, vindt Bart. “Het is een beetje de prijs van de roem die je op dat moment betaalt.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Maxime Meiland (26) wil voor de zoveelste keer in een jaar tijd verhuizen, nu naar een villa van 2,3 miljoen. Kan ze die hypotheek wel blijven betalen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen