Arjen Lubach begrijpt Wim Kieft niet: ‘Hij is zélf verslaafd geweest!’

Arjen Lubach begrijpt er helemaal niets van dat Wim Kieft tot voor kort te zien was in gokreclames. “Die is zelf jarenlang verslaafd geweest aan drank en cocaïne!”, aldus de presentator.

Arjen Lubach en Wim Kieft © NPO, YouTube

Het was afgelopen weekend precies een jaar geleden dat online gokken werd gelegaliseerd en daar maakte Arjen Lubach gisteren een item over in zijn Avondshow. Kort geleden verbood de overheid om nog langer BN’ers in te zetten voor gokreclames, waardoor types als Andy van der Meijde en Wesley Sneijder lucratieve inkomsten mislopen.

Verslaafde Wim

Ook Wim Kieft was te zien in die gokreclames en dat vindt Arjen Lubach echt bespottelijk. “Was die laatste nou Wim Kieft?”, aldus de presentator in zijn item over gokken.

Collega Diederik Smit: “Dat was heel erg Wim Kieft.”

Arjen met een wijzende vinger: “Maar die is zélf jarenlang verslaafd geweest een drank en cocaïne, daar zijn allemaal boeken over geschreven.”

‘Goh, inspirerend’

Diederik: “Ja, en nu gebruikt hij zijn ervaringen om dus tegen de jonge generatie te zeggen van: ‘Raak nou niet verslaafd aan drank en cocaïne, maar aan gokken!’”

Arjen: “Goh, wat inspirerend, hè? Wie waren die andere mensen dan?”

Diederik: “Ja, dat zijn andere oud-voetballers met een rugzakje. We zagen Andy van der Meijde, Sneijder. Maar deze reclame mag dus niet meer.”

Fragment

Het item uit de show van Arjen:

Gokreclame

Wim in de gokreclame:

https://www.youtube.com/watch?v=JFDESCXrYu0&ab_channel=BetCityNL

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen