‘André Hazes jr. had het nóóit moeten bijleggen met Rachel’

André Hazes jr. heeft een enorme misstap begaan door de ruzie met zijn moeder Rachel Hazes bij te leggen. Dat zegt Stanley Hazes, de neef van wijlen André Hazes, in gesprek met de Weekend.

Rachel Hazes en André Hazes jr. © Nick van Ormondt / William Rutten

Lange tijd waren André Hazes jr. en zijn moeder Rachel Hazes met elkaar gebrouilleerd vanwege zijn relatie met Monique Westenberg. Inmiddels zijn moeder en zoon weer twee handen op één buik: André heeft zelfs partij gekozen voor Rachel in haar ruzie met zijn zusje Roxeanne, die wordt gezien als de enige normale Hazes.

Klaar met Rachel

Het is een enorme misstap geweest van André om het goed te maken met zijn moeder, stelt Stanley Hazes. Hij is de neef van wijlen André Hazes en zij trokken in hun jeugd enorm veel met elkaar op. “De mensen zijn volgens mij en beetje klaar met Rachel. Steeds dat gedoe in de media, dan gaat ze met haar zoon niet om, dan met haar dochter, met haar vader…”

Hij vervolgt in de Weekend: “De echte Hazes-fans van vroeger weten wel hoe het zit. Die hebben niks met Rachel. Sommigen, die de laatste jaren pas fan werden van wijlen André, weten niet eens dat hij nog meer kinderen had naast André en Roxeanne. Wat er nu allemaal gebeurt, heeft niks meer met de echte Hazes te maken. Zijn nalatenschap is verkwanseld.”

‘Ze melkt alles uit’

Rachel zit ook achter de lucratieve Holland Zingt Hazes-concerten. Roxeanne stopt daar nu mee, zeer waarschijnlijk vanwege de ruzie met Rachel. Om de kaartverkoop te stuwen heeft zij daarom in allerijl André gepusht om zijn terugkeer in de schijnwerpers én bij de Holland Zingt Hazes-concerten bekend te maken. “Rachel melkt alles uit”, zegt Stanley.

Laatst plaatste Rachel ook een taart op Instagram om te vieren dat André een jaar clean was. “Het is toch niet te geloven? Ze moeten hem tegen zichzelf in bescherming nemen. Ik vind het zonde van die jongen. De grootste blunder die hij kon maken, is dat hij weer contact zocht met zijn moeder, want het ging hem goed.”

‘Hij doet het goed’

Stanley hoopt dat André ondanks Rachel weer de weg omhoog vindt. “Ik hoop dat hij er weer bovenop komt en mooie muziek gaat maken. Hij heeft een paar mooie nummers, hoewel hij natuurlijk niet zijn vader is.”

“De oude André voelde je echt als hij zijn liedjes zong, dat heeft zijn zoon niet. Maar hij doet het heel goed.”

Instagram

Stanley Hazes op Instagram:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Rachel Hazes een negatieve invloed heeft op haar zoon André?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen