‘Katja Schuurman is hitsige BN’er uit verhaal Jan Versteegh’

Katja Schuurman is de bekende Nederlander die een onzedelijk voorstel heeft gedaan aan Jan Versteegh en zijn vrouw. Dat sterke vermoeden heeft Wilfred Genee, zegt hij in Vandaag Inside.

Jan Versteegh en Katja Schuurman © SBS 6, NPO

Jan Versteegh haalde deze week de headlines met een pikante onthulling in zijn podcast over zijn ontmoeting met een bekende Nederlandse vrouw. De Lingo-presentator zat met zijn geliefde te dineren in een restaurant waar ook deze bekende vrouw zat met haar man. Bij het dessert kwamen zij plotseling aan tafel staan bij Jan en zijn vrouw.

Trioverzoek

Wat er vervolgens gebeurde? De bekende vrouw in kwestie deed diréct een pikant voorstel. Ze zei volgens Jan: “Ja, dit is wel leuk Jan. Wij wilden jou net vragen voor een trio. En wat denk je: heb je net een relatie met haar!”

Uit beleefdheid besloten Jan en zijn vrouw om eromheen te praten. “Wij betalen vervolgens de rekening. Zij ook. Bij het afscheid geeft de man van haar mijn vrouw een zoen op de mond en fluistert iets in haar oor. Hij zei: ‘De bal ligt nu bij jullie.'”

‘Het is Katja’

Jan noemt niet de naam van de bekende vrouw in kwestie, maar volgens Wilfred Genee is het evident om wie het hier gaat. “Later vertelt hij ook dat ze inmiddels uit elkaar zijn en dat ze heel erg veel van seks houden. Om wie gaat het dan?”, zegt hij in Vandaag Inside.

René van der Gijp vervolgens: “Bridget Schuurman (bedoelt Birgit, red.).”

Wilfred: “Nee, de zus ervan, denk ik. Katja. Daar zal het toch wel om gaan?”

Johan Derksen: “Als iemand van zichzelf zegt dat ze nymfomane is, dan zal het wel zo zijn.”

Partnerruil

Ook het juicekanaal Juice Channel denkt dat het om Katja gaat. “Wij en vele anderen gaan ervan uit dat dit over Katja en haar ex Freek gaat. In de tijd dat Katja en Freek een relatie hadden, hebben ze namelijk vaker aan andere mensen gevraagd of ze open stonden voor een trio of, als het om een koppel ging, partnerruil.”

Het kanaal: “Meerdere bronnen melden ons dat dit dan random werd gevraagd. Bij de ene bron gebeurde dit in een restaurant en bij de andere bron in een café. Als je aangaf dat je geen interesse daarin had, waren ze wat lacherig en vliegensvlug weer weg om het te proberen bij iemand anders. Vaak gingen ze ook pas naar huis als ze beet hadden.”

Fragment

De ontboezeming van Jan:

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen