Frits Wester enorm verbaasd over intieme vraag RTL Boulevard

Frits Wester is zich gisteren een hoedje geschrokken. Hij kreeg na een serieus en inhoudelijk vraaggesprek met de mensen van RTL Boulevard plotseling een bijzonder intieme vraag over zijn liefdesleven.

Frits Wester © RTL

RTL Boulevard begon de uitzending gisteren met een lang item over het coronavirus. Daarin zat ook een liveverbinding met Frits Wester, verslaggever van het RTL Nieuws. “Stel er komt een lockdown: wij hebben begrepen dat jij dan in elk geval niet alléén die lockdown door hoeft te brengen”, legde presentator Luuk Ikink hem opeens voor.

Frits van zijn stuk

Frits werd met die opmerking aardig van zijn stuk gebracht. “Hè? Sorry, wat bedoel je?”

Luuk: “Dat er een nieuwe liefde in het spel is.”

Collega Bridget Maasland: “Nee, die liefde is er al, maar er komt een liefdeshuisje.”

Frits: “Och jongens! Fpphrm, sorry. Ik ben vanmorgen met mijn vriendin Jeannine wezen kijken naar een huis, dat klopt. Oh, ook nog een foto zelfs!”

Bod gedaan?

Bridget: “En heb je een bod gedaan?”

Frits: “Wacht even hoor, ik ben even van corona ehh… Ja, Jeannine en ik zijn bezig om samen te gaan wonen. Mijn liefste van de middelbare school. We zijn al heel lang samen, nu alweer twee jaar.”

Luuk: “Ja, leuke vrouw!”

Frits: “Jij hebt er verstand van, heel goed. Inderdaad: we zijn aan het kijken of we een huis kunnen vinden samen.

Voorburg

Frits begon vervolgens een éllenlang verhaal over zijn huizenjacht. “We zijn vooral aan het kijken hier in de buurt van Voorburg, waar ik nu woon. Daar ben ik heel erg aan gehecht. Dat is een beetje handig, want zij heeft een praktijk acupunctuur in Steenbergen en in Huizen. Wat zit dan een beetje in het midden?”

Dan: “Ik moet veel naar Hilversum toe en naar het Binnenhof. Kortom: we zijn vanochtend wezen kijken naar een huis, echt een heel leuk huis hier in de buurt van Voorburg. We hopen dat het lukt.”

Bridget: “Het is wel grappig, hè? Hij is even van zijn à propos als je naar zijn liefdesleven vraagt, maar daarna krijg je álles.”

Fragment

Het fragment uit RTL Boulevard:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u dat Frits Wester antwoord had moeten geven op deze privévraag?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen