Carlo Boszhard kritisch: ‘SBS 6 moet hoognodig op de schop’

Carlo Boszhard denkt dat met name SBS 6 hoognodig op de schop moet. “Bij vooral SBS zie je dat ze hoognodig een nieuwe keuken nodig hebben, maar het voorlopig met de oude moeten doen.”

Carlo Boszhard en Linda de Mol © RTL, YouTube

RTL wacht op toestemming van de autoriteiten om Talpa over te nemen, maar achter de schermen wordt die overname al druk voorbereid. Worden RTL 4 en SBS 6 straks zusterzenders? Het is nog even afwachten hoe het gaat lopen, maar stiekem schijnt men daar al op voor te sorteren. En daardoor vinden er even geen grote investeringen plaats.

Oude keuken

Het is volgens Carlo Boszhard tijd dat de kogel door de kerk gaat. Hij schrijft in zijn column in Televizier dat er flink wat verbouwd moet worden in tv-land. “RTL en SBS staan beiden in een huis dat opnieuw ingericht moet worden, maar hebben nog geen toestemming.”

Hoewel vooral RTL 4 het nieuwe tv-seizoen moeizaam begonnen is, wijst Carlo naar SBS 6. “Bij vooral SBS zie je dat ze hoognodig een nieuwe keuken nodig hebben, maar het voorlopig met de oude moeten doen.”

Verhuisdozen

Carlo lijkt erop te hinten dat hij vindt dat de verhuizing van grote sterren naar SBS 6 niets uitgehaald heeft. “Ik zie nog een spotje voor me uit 2019 waarin Linda de Mol en Wendy van Dijk met verhuisdoos en al de SBS-straat binnenliepen.”

Om even later op te merken: “Of verhuizen altijd een slimme zet is, moet nog maar blijken. Spannend is het wel!”

Lage kijkcijfers

Op veel avonden is SBS 6 de grote concurrent RTL 4 momenteel de baas. Ook Carlo’s eigen show I Can See Your Voice stelt teleur. “I Can See Your Voice ging van de donderdag naar de vrijdag en is vanaf nu op de woensdag te zien. Per week bekijken we of dat wel een slimme set blijkt te zijn.”

Voorlopig blijkt van niet. Hoe dat komt? “Niet iedereen heeft Televizier op schoot liggen om ons te informeren wat er komt.”

Fragment

Het verhuisfilmpje waar Carlo op doelt:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Heeft de overstap van RTL 4 naar SBS 6 de carrières van Linda en Wendy beschadigd?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen