Vrouw René van der Gijp sloopt Wesley Sneijder: ‘Van de buis!’

Minouche van der Gijp, de vrouw van René van der Gijp, is niet onder de indruk van Wesley Sneijder als analist in de nieuwe voetbaltalkshow Veronica Offside. “Van mij mogen ze hem inruilen!”

Wesley Sneijder, René van der Gjip en Minouche van der Gijp © SBS 6, Instagram

Wilfred Genee is terug met een nieuwe voetbaltalkshow: Veronica Offside. Niet met zijn Vandaag Inside-collega’s Johan Derksen en René van der Gijp, maar met vaste analisten Andy van der Meijde, Wesley Sneijder en Wim Kieft. De eerste aflevering deed Wilfred gisteren samen met Andy en Wesley, waarbij Wesley op de oude plek van René van der Gijp zat.

‘Wesley van de buis!’

De vrouw van René, Minouche, is niet onder de indruk van de opvolger van haar man. Ze vindt Wesley zwaar teleurstellen als voetbalanalist, vooral omdat hij toegaf nauwelijks voetbal te hebben gezien: “Niet veel. Nee, ik heb er wel een aantal gezien. Maar inderdaad, ik kijk niet alles. Daar heb ik geen tijd voor.”

Minouche vindt dat onbestaanbaar. “Wesley mogen ze van mij inruilen voor Rafael van der Vaart. Als je de job van analist niet serieus genoeg neemt om 90 procent van de wedstrijden te kijken moet je lekker thuis blijven. Het is iets wat ik niet aantrekkelijk vind om naar te kijken en ik wed een groot deel van Nederland ook niet”, sneert ze.

Vertrouwen in Andy

Zo, dat is felle kritiek van Minouche. Ze uitte haar commentaar gisterenavond in een story op Instagram, maar die heeft ze inmiddels verwijderd. “Zit dus even met kritische blik naar Veronica Offside te kijken”, zo begon ze haar bericht, waarna ze de mannen één voor één besprak.

En wat vindt ze van Andy? “In Andy heb ik vertrouwen, alleen nu hij nog iets meer in zichzelf. Maar zo’n eerste keer is ook spannend, maar die komt wel wat losser hoop ik. De humor is er, alleen platter is niet altijd beter. Timing en relevantie wel. Ik gun het hem in ieder geval.”

‘Ik mis Jan!’

De derde analist aan tafel was Erik Dijkstra. “Erik wie?”, zegt Minouche meedogenloos.

Wilfred deed het prima, vervolgt ze. “Wilfred is gewoon de beste presentator, en dat bewijst hij hier ook weer mee.”

Tot slot: “We missen Jan Boskamp. Ik herhaal, we missen Jan Boskamp. Punt.”

Twitter

Niet alleen Minouche hoopt op een comeback van Jan aan tafel bij Wilfred. Er wordt op Twitter veelvuldig om gevraagd:

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen