René le Blanc volledig afgebrand op televisie: ‘Hij is echt wálgelijk!’

René le Blanc is volledig afgefakkeld door een van de deskundigen van Shownieuws. De zanger gaf gisteren een interview aan het programma, waarna hij in de studio werd neergezet als walgelijke man.

Victor Vlam en René le Blanc © Shownieuws

Shownieuws heeft deze zomer een rubriekje waarin BN’ers worden opgezocht in hun eigen leefomgeving. Gisteren was volkszanger René le Blanc aan de beurt, bekend van een tv-programma op SBS 6. Na afloop werd hij in de studio compleet afgebrand door de beruchte deskundige Victor Vlam.

Walgelijke man

Weekend-baas Bart Ettekoven vertelt na afloop van het interview dat René graag een muziekprogramma op tv wil. “Maar dat lijkt er nog niet in te zitten. We hebben nog even met Talpa gebeld om te vragen of daar plannen zijn, want daar werd ook de serie uitgezonden, maar vooralsnog zijn er geen plannen in die richting.”

Dan gaat Victor he-le-maal los. “Ik hoop dat er ook echt nooit plannen in die richting komen. Ik vind het zo’n over het paard getilde man. Ik heb een enorme weerstand tegen hem. Ik begrijp ook niet dat hij überhaupt terug is. Het is verschrikkelijk. Het is een walgelijke man.”

‘Vind jij hem sympathiek?’

Presentatrice Airen Mylene springt vervolgens in de bres voor de door Shownieuws geïnterviewde René. “Dat kan jij vinden. Daar is niet iedereen het mee eens.”

Bart: “Nee, nee, nee, het is geen walgelijke man.”

Victor: “Nou, vind jij hem sympathiek dan?”

Airen: “Nou, ja. Nou… Ik vind hem vooral heel leuk om naar te kijken.”

Victor: “Je vind hem leuk om naar te kijken? Het is een man van in de vijftig!”

Bart: “René is altijd heel gastvrij. Als je er komt is hij lief. De deur staat altijd open en hij heeft toch ook een mooie carrière overgehouden aan dat programma?”

‘Over paard getild’

Victor: “Weet je wat het is? Ook als hij daar dan in dat filmpje met mensen foto’s staat te maken… Als jij met een camera over een terras loopt, dan zijn er altijd mensen die met jou een foto willen maken, want ze denken dat het een beroemdheid is. Ik denk dat die mensen niet eens weten wie hij is.”

Airen: “Dat is toch niet erg? Laat die man lekker z’n ding doen.”

Victor: “Ja, maar hij is over het paard getild.”

Airen: “Nee.”

Twitter

Kijkers zijn ook niet positief over René:

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen