Jaimie Vaes tijdens tv-opnames opgeschrikt door malle streaker

Jaimie Vaes is tijdens de opnames van haar realityserie Jaimie: In The Vaes Lane opgeschrikt door een malle streaker. De man liet onverwacht zijn met een jockstrap versierde achterwerk zien.

Jaimie Vaes © Discovery+

Het is alweer twee weken geleden dat in Amsterdam de feestelijke Canal Parade plaatsvond. Het was niet alleen de dag waarop Tim den Besten allemaal controversiële sinterklaasliedjes begon te zingen, maar ook de dag waarop Jaimie Vaes haar debuut maakte als dj. Ze stond enorm statisch achter haar dj-booth, maar haar entourage vond het gewéldig.

Hyperfocus

Goede vriend Koen Kardashian, de artiestennaam van Koen Pieter van Dijk, vloog Jaimie na haar ietwat amateuristische optreden om de hals. “Je doet het allemaal maar. Ik ben trots op jou!”

Goh, die meid schuifelt wat heen en weer achter haar dj-tafel, wát een powervrouw. Ze was voor haar optreden dan ook wel ‘in een soort hyperfocus’. “Ik merk dat op het moment dat ik afgeleid word, dat ik kortsluiting krijg. Daar ben ik echt een autist in. Ik kan ook niet twee dingen tegelijk. Ik moet een soort van hyperfocus hebben.”

Streaker

Na het optreden filmde Jaimie’s cameraploeg hoe ze allemaal complimentjes in ontvangst nam. Op dat moment schuifelt er op de achtergrond een brutale streaker voorbij. Als de jongeman in kwestie merkt dat de camera’s op hem gericht zijn, blijft hij kortstondig stilstaan om zijn met een jockstrap versierde kadetjes te showen.

De beelden hebben de seizoensfinale van Jaimie: In The Vaes Lane gehaald, omdat de streaker opduikt tijdens een cruciaal moment voor de verhaallijn, namelijk Koen die Jaimie omhelst na haar debuut als dj.

Horlogeconflict

Het is overigens niet alleen maar feest in het nieuwe leven van Jaimie. Ze kwam afgelopen week in het nieuws omdat ze naar de rechter is gestapt vanwege een conflict met haar ex Lil Kleine over peperdure horloges.

Waarom ze dat doet? “Het enige dat ik kan verzinnen is dat het natuurlijk wel weer lekkere content is als ze heel snel een nieuw seizoen van Jaimie in the Vaes Lane zou willen maken”, analyseert tv-kenner Rob Goossens in RTL Boulevard.

IJzer smeden

Er is Jaimie veel aan gelegen om in the picture te blijven, zodat ze haar lucratieve tv-werk kan blijven volhouden. Ze wil immers graag een vervolg maken op haar realityserie.

Rob: “De laatste aflevering van het derde seizoen is nu net achter de rug en het schijnt het best bekeken programma op Discovery+ te zijn, dus misschien denken ze: ijzer smeden als het heet is.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

De wereld van Jaimie Vaes: leeg of interessant?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen