Iris van Lunenburg bloedchagrijnig vanwege mislukte Insta-foto

Shownieuws-ster Iris van Lunenburg was tijdens een citytrip in Parijs flink boos op haar geliefde Pieter van der Wielen, bekend van programma’s bij de NPO. “Waar is het puntje van de Eiffeltoren?!?!”

Iris van Lunenburg © Shownieuws

Iris van Lunenburg is bij het grotere publiek vooral bekend van Shownieuws. Daar is ze af en toe behoorlijk kattig aan de desk als een van de mannelijke gesprekspartners aan tafel haar weer eens onderbreekt. “Ik was nog niet klaar!”, bijt ze hen dan toe. Maar je krijgt de poppen pas écht aan het dansen bij Iris als je een slechte foto van d’r maakt.

Even fotootje maken

Haar geliefde Pieter van der Wielen, die allemaal heel serieuze programma’s presenteert voor de NPO, weet er inmiddels alles van. Als ze samen op vakantie zijn dan moet hij cóntinu allemaal foto’s maken voor op haar Instagram-pagina. Zo ook tijdens hun recente citytrip door Parijs.

Op een gegeven moment stond Iris voor de Eiffeltoren en kreeg ze spontaan Insta-stress. Ze moest en zou een perfecte foto met het Parijse monument hebben. Pieter gelijk op z’n knieën met in zijn hand ‘mijn jas, mijn tas, mijn zojuist geshopte kleding en natuurlijk mijn telefoon’, legt Iris uit in haar LINDA-column. “Even een fotootje maken hoor.”

‘Het puntje ook!’

Iris zette Pieter echt ontzéttend aan het werk. Ze was grenzeloos streng voor hem. “Ik zei: ‘Ik wil het puntje er ook op, hè.’ We waren inmiddels vijftig foto’s verder, het spontane moment van onverwacht de Eiffeltoren zien was allang en breed vervlogen, maar Pieter was er gelukkig nog.”

Pieter was er nog? Pieter lag met haar halve garderobe op het trottoir! Of, zoals Iris het noemt: “Hij lag als een ware Insta-husband op straat om mij het perfecte vakantieplaatje te bezorgen. Even kwam er een vlaag van schaamte over me heen vanwege dit gênante tafereel. (…) Maar de gedachte aan hoe leuk deze foto zou zijn voor Insta…”

Bloedchagrijnig

Hoewel Iris ontzettend haar best deed als amateurinfluencer en Pieter rood-paarse knieën had van het knielen, bleek zijn gebrekkige talent voor fotografie later toch roet in het eten te gooien. ’s Avonds zaten ze met z’n tweeën in de hotelkamer, begon ze in d’r telefoon te scrollen en toen was het hek van de dam.

Wat blijkt? Het puntje van de Eiffeltoren stond op geen enkele foto. “Ik durf het bijna niet toe te geven, maar op dat moment voelde ik oprechte teleurstelling. Chagrijn zelfs.”

‘We willen likes!’

Dat gaat natuurlijk allemaal wel héél ver. Iris trok direct aan de bel bij psycholoog G. Oogle om meer te weten te komen over de effecten van social media. “Wat blijkt? We zoeken vooral heel veel bevestiging. We willen likes, we willen gezien worden. En als dat niet of niet genoeg gebeurt, voelen we ons rot.”

Kennelijk heeft Pieter haar een flinke uitbrander gegeven, want Iris belooft nu in haar column dat ze zich tijdens de volgende reis een beetje inhoudt. Een flinke opsteker voor de presentator van Nooit Meer Slapen.

Arc de Triomphe

Eén ding is zeker: Pieter hoeven ze niet uit te nodigen voor Het Perfecte Plaatje. De Arc de Triomphe staat er ook maar half op:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Steeds meer mensen zijn op vakantie vooral bezig met het perfecte Instagram-kiekje. Zonde?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen