‘Jaimie Vaes misleidt media met verhaal over horloges Lil Kleine’

Jaimie Vaes misleidt de media met haar verhaal over ex-vriend Lil Kleine die twee peperdure horloges zou terugeisen. Althans, dat zeggen bronnen tegen het juicekanaal Juice Channel.

Jaimie Vaes © Instagram

Jorik Scholten, beter bekend als Lil Kleine, wil volgens Jaimie Vaes twee peperdure horloges terug hebben. Niet alleen die hij aan haar heeft gegeven, maar ook eentje die hij aan hun zoon heeft gegeven. Het stoort Jaimie vooral omdat het horloge van hun zoon destijds cadeau zou zijn gegeven door een bevriende horlogeverkoper.

‘Het klopt niet!’

Jaimie deed haar onthulling vorige week in haar eigen reallifesoap en heeft daarmee alle showmedia gehaald, maar volgens het juicekanaal Juice Channel zitten er ook aan dit verhaal twee kanten. “Wij hebben namelijk bronnen rondom de twee gesproken en die vertellen ons het volgende verhaal.”

Hoe zit het volgens deze bronnen? “Na het eerste incident op Ibiza leefden Jaimie en Jorik apart van elkaar. Zij in Ibiza en hij in Amsterdam. Jorik heeft Jaimie toen meerdere malen specifiek gevraagd naar het horloge van Lío. Dit omdat hij het Jaimie niet meer zag dragen, want zij droeg deze zelf.”

Horlogegedoe

Sindsdien is er onduidelijkheid over het horloge, aldus Juice Channel. “Jaimie kwam steeds met verschillende verhalen aan bij Jorik over waar dit horloge was. Jorik kreeg hierdoor argwaan. Hij heeft dit toen op een avond aan een aantal vrienden vertelt omdat hij niet wist wat hij most doen en graag wilde weten wat er met het horloge was.”

“Uiteindelijk is er iemand naar Jorik toe gekomen en die heeft hem verteld dat hij het horloge aangeboden gekregen heeft. Jorik denkt nu dus dat Jaimie het horloge van Lío heeft verkocht. Daarom heeft hij zijn advocaat een brief laten sturen naar de advocaat van Jaimie om erachter te komen of het horloge daadwerkelijk is verkocht.”

Update 14.30 uur

Juice Channel heeft over dit onderwerp een update geplaatst:

Fragment

Het verhaal van Jaimie:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Jaimie Vaes te vertrouwen is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen