Yvonne Coldeweijer belaagd door losgeslagen K3-fans: ‘F*ck off!’

Yvonne Coldeweijer wordt belaagd door losgeslagen K3-fans nu ze het vreemdgaan van bandlid Julia Boschman heeft onthuld. “F*ck off! Ga weg van mijn pagina!”, roept ze uit.

Julia Boschman en Yvonne Coldeweijer © SBS 6, Instagram

Het schijnt volgens Yvonne Coldeweijer dat de Nederlandse K3-zangeres Julia Boschman in het afgelopen seizoen van The Voice Kids meerdere malen is vreemdgegaan met collega-coach Metejoor, een Vlaamse zanger. “Volgens een spion weten de Vlaamse showmedia er al een tijdje van af, maar doet Studio 100 er alles aan om te voorkomen dat dit uitlekt.”

Dirty K3’tje

Studio 100 is het bedrijf van Gert Verhulst dat achter K3 zit. “Die kunnen geen dirty K3-tje gebruiken natuurlijk 😂”, giert Yvonne op haar juicekanaal. Al wijst ze er wel op dat Gert zelf ook niet vies is van avontuurtjes met de K3-meiden.

Julia en Metejoor, respectievelijk 19 en 31 jaar, zijn volgens Yvonne betrapt in het Antwerpse hotel O Kathedral. “Het schijnt een van de weinige hotels te zijn waar je een code krijgt om binnen te komen, omdat de receptie al heel vroeg pleite is. Als dat geen invite is voor cheating BV’ers… Ik heb een spion nodig daar.”

Verloofd

De twee hebben inmiddels ook meegekregen dat ze worden opgejaagd door Yvonne. “Julia is als een speer de comments aan het verwijderen. Ook de omgeving van Joris (Metejoor) bevestigt nu dit gerucht. En wat je hieronder leest klopt; Joris is inderdaad momenteel verloofd…”

Yvonne denkt dat Gert Verhulst niet blij is met Julia. “Hoe boos is Gertje nu op een schaal van 0 tot 10?”, vraagt ze haar volgers.

Yvonne belaagd

Inmiddels heeft Julia haar reactiemogelijkheid op Instagram uitgezet, maar ondertussen wordt Yvonne wel belaagd. Zij haalt zich de woede op de hals van losgeslagen K3-fans.

Yvonne maant deze mensen om zich rustig te houden: “Als jij boven de zes jaar oud bent en jij hebt een fanpage van K3, dan ben jij een loser, oké? F*ck off! Ga weg van mijn pagina!”

Juice

De juice van Yvonne:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Wéér een BN'er betrapt op vreemdgaan. Goed of privé?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen