Yolanthe Cabau wil niet reageren op Privé-interview Wesley Sneijder

Yolanthe Cabau wil niet reageren op de uitspraken van haar oud-geliefde Wesley Sneijder. De twee vieren momenteel samen met hun zoontje vakantie op Ibiza en Wesley is optimistisch.

Wesley Sneijder en Yolanthe Cabau © SBS, NPO

Wesley Sneijder en Yolanthe Cabau waren jarenlang een van de meest besproken showbizzkoppels van Nederland. Ze gingen begin 2019 uit elkaar na een huwelijk van acht jaar, omdat hij er een geheim dubbelleven op nahield. Hij heeft de schuld altijd bij zichzelf gelegd en is altijd optimistisch gebleven over een liefdeshereniging.

Wesley hoopvol

Op dit moment spenderen Wesley en Yolanthe de zomer samen met elkaar op Ibiza, waar ze nog altijd gezamenlijk een villa hebben. “Er is nooit echt gescheiden tussen die twee. Dat is wel een teken aan de wand op zich. Ze hebben daar nooit haast mee gemaakt”, zegt Privé-baas Evert Santegoeds.

Het lukte Everts blad Privé om een exclusief interviewtje te regelen met Wesley en dat staat deze week in het blad. “Je weet wat ik er altijd over heb gezegd: er komt een dag dat we weer bij elkaar komen. Daar strijd ik al jaren voor. Dat is het belangrijkste doel in mijn leven”, zegt de oud-voetballer daarin.

Wil Yolanthe ook?

Wil Yolanthe dat nu ook? “Weet je, dat vraag je niet. Althans ik niet. Ze weet hoe ik erin sta. We zijn nu samen op Ibiza en we hebben het ook nog eens fijn. De tijd zal het moeten leren. Zoiets moet groeien. Het is niet even knippen met de vingers en iets is weer goed. We lachen en dollen weer veel met elkaar.”

Maar hoe zit het dan met Yolanthe’s vermeende date Lentini Eersteling? “Weet ik niet. Daar praat ik met haar ook niet over. We hebben nu ons moment, daar geniet ik van. Er wordt zo veel gezegd en namen genoemd. Ik ga dan echt niet aan Yo vragen, hoe zit het met die en die? Dat vind ik raar. En andersom doet ze dat ook niet bij mij.”

Yolanthe zwijgt

Als Wesley en Yolanthe weer samenkomen, ‘dan zal Privé de eerste zijn die het nieuws dan groot mag brengen’, zegt hij in het blad.

En Yolanthe? Die zwijgt. “We hebben nog even gesproken met de manager van Yolanthe, maar die wil hier verder niet op ingaan”, aldus RTL Boulevard-presentator Luuk Ikink.

Instagram

Wesley en Yolanthe op de cover van de Privé:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Wesley Sneijder heeft Yolanthe Cabau stelselmatig bedonderd. Verdient hij toch een tweede kans?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen