‘Snobistische’ Sylvia uit B&B Vol Liefde onder vuur om IQ-uitspraak

Sylvia Franken, een van de dames die momenteel te zien is in de RTL 4-hit B&B Vol Liefde, ligt onder vuur vanwege een opgedoken tweet. “Jij komt zelf niet intelligent over!”

Sylvia Franken © RTL

B&B Vol Liefde bracht de kijker vrijdagavond een knetterende weekfinale: Libera, de ex-vrouw van kandidaat Hans, was namelijk wóest op zijn ‘achterbakse’ date Sylvia. “Ze is een beetje een snob, iemand die alleen maar kritiek levert”, brieste Libera. En ook op internet wordt nu geroepen dat deze Sylvia Franken een echte snob is.

‘Beneden niveau!’

Er is namelijk een oude tweet van Sylvia opgedoken, waarin ze kritiek uit op een ander datingprogramma: Lang Leve De Liefde. Er ging in januari een fragment viral waarin te zien is hoe een kandidaat per ongeluk haar kapsel in de fik steekt.

Ongelooflijk, mopperde Sylvia toentertijd: “Het IQ is bij bijna alle deelnemers zo laag. Waar blijven de mannen die universitair zijn toch? De gesprekken zijn allemaal beneden niveau. Ik kijk dit soort programma’s nooit meer. Alles is zo laag opgeleid…”

Kritiek op Sylvia

Wat een neerbuigende opmerking, vinden volgers. “Laag opgeleid zeggen we niet meer. Want wat is laag? Praktisch opgeleid klinkt beter en is absoluut niks mis mee”, zegt Lonneke.

Gaabster: “En wat heb jij voor opleiding dan Syl? Je komt namelijk ook niet heel intelligent over.”

Mo Rit: “Serieus? Je bent te lui om wat te doen en je g**lt op iedere kerel. Je bent zo zweverig dat het belachelijk wordt.”

René: “IQ koppelen aan opleiding. Oh man waar gaat het dan met jou heen??”

En het juicekanaal Reality FBI: “Sylvia is duidelijk. Met HBO of lager raak je bij deze muziekdocente niet de juiste noot 🤣.”

‘Volkomen gestoord!’

Harry Vermeegen sloopt Sylvia op zijn opiniekanaal. “Als geschift en mataglap samen gaan spannen en hebben besloten om in één persoon te gaan zitten, dan krijg je haar. Dat gaat de gekte voorbij. Dan zit ze weer in een boom, dan weer huilend in een weilandje te wieroken en te snikken. God mag weten waarom. Die zweeft maar rond in het leven.”

De oud-programmamaker: “Zij is volkomen gestoord. Daar kan geen pil en geen dokter tegenop.”

Tweet

De bewuste tweet:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vermoedt u dat sommige deelnemers aan B&B Vol Liefde ook gewoon uit zijn op roem?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen